De Tuinkers

Middenin de natuur

De Tuinkers is een gloednieuwe gepimpte chalet op de festival-achtige camping 'In De Rimboe'. Middenin de natuur, verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Deze kidsproof stacaravan is een pareltje! Het ligt aan de rand van het bos met uitzicht op de hoge dennenbomen. Nog zo'n troef: het ligt op camping In De Rimboe, een gezellige, groene camping waar het zo fijn vertoeven is. 

Camping In De Rimboe buitenzwembad

Camping In De Rimboe

Bij In de Rimboe ben je écht even buiten, omringd door talloze bomen, konijntjes en eekhoorntjes en zelfs zwijntjes. Deze camping heeft een aantal goede troeven in handen; een verwarmd buitenzwembad, een overdekt muziekpodium én schattige, gloednieuwe huisjes! BlackBird is het eerste compleet vernieuwde huisje van In de Rimboe, maar er volgen er meer! De huisjes bevinden zich aan de rand van de camping, helemaal vrij met uitzicht op de bomen. Neem je zwembroek mee en vergeet je verrekijker niet. Verder kan je hier achterover leunen en genieten van het beste van de Veluwe.  

Camping In De Rimboe zwembad verwarmd

In De Rimboe is een feestje voor de kids! Er zijn speeltuintjes en er is een verwarmd buiten zwembad! Oké, dat is eigenlijk al genoeg hè haha. En de bossen, de uitgestrekte bossen, lenen zich perfect voor hutten bouwen, spoorzoeken, verstoppertje spelen, modderpoelen springen en wildlife spotten. Laat het kind in je naar buiten en geniet van de natuur die deze plek je te bieden heeft. 

Ow ja, er is ook nog een vernieuwd restaurant op de camping! Herberg In De Rimboe is het stijlvolle hart geworden van In De Rimboe. Smaakvol ingericht en ook smaakvolle gerechten. Tegenover de herberg is het 'festival-terrein' waar in de drukkere periodes live-optredens plaats vinden. 

Camping In De Rimboe festival podium

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers12

Stacaravan de Tuinkers

Ook op camping In De Rimboe, maar dan verbouwd en verhuurd door de dames van Studio Maanzaad. is de leuke stacaravan van De Tuinkers. De stacaravan is recent helemaal opgepimpt. De Tuinkers is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Er is een ouderslaapkamer en een aparte slaapkamer met stapelbed voor de kids. Voor de kinderen is deze stacaravan een feestje; er is een schommel en een glijbaan op de veranda! De veranda is ruim genoeg voor een fijne, grote eettafel met genoeg plek voor een heel gezin. 's Avonds is deze plek op zijn mooist; de veranda is gezellig verlicht met kleine lampjes. Het donkere bos om de stacaravan heen krijgt een gezellige licht gloed van de lampjes. 

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers6

Dierlijke details

De natuur en wilde dieren zie je niet alleen buiten aan je voorbij komen, maar ook in de stacaravan. Een vogeltje boven het raam, aapjes in het behang, een tijger als deurklink en een libelle als handdoek-haakje. Het zijn deze leuke details die het huisje helemaal afmaken. En hoe stijlvol is de badkamer geworden?! Door de witte tegeltje oogt het fris en ruim. Klein maar fijn. 

Dikke kans dat je hier, terwijl je lekker buiten zit op het terras, bosdieren voorbij ziet komen. Er zit niet voor niets een hek om het tuintje heen (met het vriendelijke verzoek deze 's avonds te sluiten) want elke avond komen de wilde zwijnen hier de grond omwroeten. Blijf je wakker om ze te spotten? 

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers7

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers8

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers3

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers11

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers5

Samen is alles leuker! 

Doe net als ons en ga samen met familie of vrienden naar In De Rimboe. Wij dachten; als we dan toch onze zomervakantie in Nederland vieren, is het wel zo leuk om ook familie of vrienden uit te nodigen. Zo gezegd, zo gedaan. Wij zaten in huisje Blackbird en de rest van de fam in De Tuinkers. Op loopafstand van elkaar en beide terrassen zijn groot genoeg om gezellig met zijn allen aan te zitten. 

Ermelosche Heide Veluwe17

In de omgeving

Grootste troef van In De Rimboe is toch wel zijn ligging; in de uitgestrekte bossen en aan de rand van de heide! Op wandelafstand van de camping kom je op de Ermelosche heide en wij hadden het geluk om de heide in volle bloei te mogen aanschouwen. Hier vind je ook de Schaapskooi. Een goed startpunt voor je wandeling over de heide en probeer even aan het begin of einde van de dag langs te gaan want het is zó leuk om de schapen te zien terugkeren in de schuur. Hier kan je ook een lekker kopje koffie en gebakje eten. Sowieso doen dus. Verder kan je rondom de camping naar hartenlust wandelen, fietsen en wild spotten. Ook spoorzoeken en verstoppertjes spelen behoort tot de mogelijkheden ;) 

Wil je meer weten of wat er allemaal te doen is in de omgeving? Lees dan even mijn blog over In De Rimboe 

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers15

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers terras

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers glijbaan

IMG 20200902 100423

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers10

Camping In De Rimboe stacaravan De Tuinkers4

Camping In De Rimboe zwemmen

Camping In De Rimboe bossen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in