Skip to main content

  Nooz

  • Grobbendonk, België
  • Geschreven op 10 september 2013

  Ontspannen tussen de bomen

  Helemaal tot rust komen in je eigen bubbelbad midden tussen de bomen? Zonder pottenkijkers, gewoon lekker met zijn tweetjes? Dat kan bij Nooz in België. Een unieke en ontspannende ervaring. Bij Nooz krijg je je eigen bubbelbad of warmwaterbad, met een lekkere champagne en fruitige hapjes geniet je van totale rust. Eventueel blijf je lekker eten, ook buiten natuurlijk, met je eigen gourmetpakket. Je kan je beleving in het warmwaterbad uitbreiden met een overnachting, wat ik zeker zou aanraden! Er is geen klok, alles is privé en alle zintuigen doen mee.

  In het kort

  2 personen
  Privé wellness
  Bosrijke omgeving
  Grobbendonk
  Spa & wellness helemaal voor jou
  Luxe weldaad
  Heerlijk ontbijt

  Met overnachting in cocoon

  De moderne en luxe cocoons is geheel van glas. Vanuit je heerlijke bed heb je uitzicht op de natuur. De cocoon is strak ingericht en is te verlichten in allerlei kleuren. Een kleur voor elk humeur. In de cocoon kan je genieten van een duomassage, een filmpje kijken op de projector of gewoon op het terras uitrusten. Wanneer je aankomt in je cocoon staat er een vers fruitsapje voor je klaar. In de ochtend geniet je van het smaakvolle, biologische ontbijt. 

  Nooz prive wellness Belgie 6

  Ervaringen 

  Voor ieder wat wils. Bij Nooz zijn er verschillende ervaringen te boeken. Mystic Water is het warmwaterbad dat je zelf warm houdt door het kampvuur brandende te houden. Water Oasis is een waterrijke ervaring met jacuzzi en een tuin met vijver. Ook is er een ervaring te boeken met privé outdoor sauna. Floating Bath betekent je eigen indoor bad in je eigen privé-Forest lodge en tot slot is er Heaven Jacuzzi waarbij je een eigen unieke duojacuzzi krijgt. 

  Arrangementen

  Nooz biedt verder verschillende arrangementen om je verblijf nog onvergetelijker te maken. Nooz biedt zowel arrangementen voor enkele uren als voor enkele dagen. Ook kun je een pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een diner voor twee. Daarnaast zijn er verschillende wellness ervaringen te boeken zoals een duo-massage. 

  copyright Nooz 3

  Iets te vieren?

  Alhoewel je natuurlijk altijd mag genieten van een luxe verwenarrangement, is Nooz bij uitstek geschikt om iets speciaals te vieren. Voor een jubileum, Valentijnsdag of om de liefde te vieren. Nooz is een speciaal cadeau. Niet alleen voor je geliefde maar ook met vriendinnen een heerlijk uitje. Je stelt je eigen belevenis samen. 

  Na afloop ben je niet alleen heerlijk tot rust gekomen, maar krijg je ook nog een leuk presentje en je badslippers mee naar huis. 

  copyright Nooz 2

  Seanooz 

  Hetzelfde unieke en luxe concept maar dan aan zee! In je eigen vissershuisje geniet je van een all-inclusive ontspanningspakket. Ook met eigen sauna, design huisje en lekkere hapjes en drankjes. Het vissershuisje is geschikt tot 6 personen.

  Praktische info

  • Nooz ligt in Grobbendonk, ongeveer 1 uur en 30 autominuten vanaf Utrecht (153 km)
  • Adres: Nachtegalendreef 40, 2280 Grobbendonk

  Nooz prive wellness Belgie 1

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder