Skip to main content

  Roompot Strandhuisjes

  • Julianadorp, Nederland
  • Geschreven op 31 mei 2015

  Unieke strandhuisjes

  Pure verwennerij! Wordt wakker van de kabbelende golven met uitzicht op zee! De Roompot strandhuisjes staan tegen de duinen, op het strand vlakbij de branding van de zee. Of het nu hoog- of laagseizoen is, hier kan je oprecht genieten van de zee.

  In het kort

  2 - 4 personen
  Strandhuisjes
  Op het strand!
  Julianadorp

  De huisjes zijn daarnaast modern ingericht en beschikken over alle gemakken. Een houten eettafel, een keukentje, een badkamer, een slaapkamer en een slaapvide, het is er allemaal. En natuurlijk heb je vanuit elke hoek uitzicht op zee en de duinen. Het uitzicht is fenomenaal. Elk huisje heeft een eigen houten veranda waar je de zon kan zien ondergaan in de zee. Ook zijn er ligbedden. Zelfs als je 's avonds op de bank zit, kan je de zon zien ondergaan in de zee. 

  Service 

  Een strandhuisje betekent natuurlijk dat je er niet met de auto kan komen. Vanaf de parkeerplaatsen aan de andere kant van de duinen is het ongeveer een kwartier lopen naar het huisje. Je bagage hoef je echter niet zelf te sjouwen. Er is een bagageservice op aankomst- en vertrekdagen die de koffers voor je meeneemt. Sla wat boodschappen in en je hoeft het huisje niet meer te verlaten. Je kan eventueel ook je boodschappen laten bezorgen, evenals elke ochtend verse broodjes. De huisjes kunnen twee tot zes personen herbergen. Met zes volwassen personen is het wellicht wat krap. In april worden de huisjes 'opgebouwd' en in oktober worden ze weer weggehaald. Jammer, want hier is het altijd goed vertoeven. 

  Beachresort Ooghduyne

  De strandhuisjes horen bij Beach Resort Ooghduyne. Er zijn ook huisjes te huur achter de duinen. Je mag overigens gebruik maken van de faciliteiten van het Beach Resort wanneer je een strandhuisje huurt. Op het park zijn een zwembad, brasserie, grand-café, schoonheidssalon en natuurlijk een zwembad. 

  De prijzen van de strandhuisjes verschillen nogal per seizoen. In het laagseizoen boek je een strandhuisje voor 399 euro voor een midweek. In het hoogseizoen (juli en augustus) kost een hele week ongeveer 1400 euro en een weekend vanaf 650 euro. 

  Zoover Award 2014 

  Met maar liefst een 9,6 als eindcijfer van het publiek, wonnen de strandhuisjes in Julianadorp voor het vierde opeenvolgende jaar de Zoover Awards 2014 in de categorie 'Beste vakantiepark van Nederland'. 

  Lees mijn blog over Julianadorp

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder