Culinaire rondleiding
Door de groene stadstuin van Arnhem worden we door Estée meegenomen op een culinaire reis. We worden verwelkomd met een heerlijk aperatiefje en nemen plaats in de schaduw van de bomen. Estée kan vol passie vertellen over de tuin, de groente en kruiden die er worden gekweekt en welke heerlijke gerechten zij daarvan gebrouwen heeft. Terwijl we wandelen door het voedselbos, langs de bonenstaken tot de oude eik worden we onderweg steeds weer verrast met een lekker hapje. Ondertussen worden er ook bijpassende wijnen (zoals de Puszta Libre, een rode wijn uit Oostenrijk die koud geserveerd moet worden!) of zelfgemaakte kombucha geserveerd. We wandelen en kletsen en proeven van al dat lekkers dat de natuur ons te bieden heeft.
Joie de Vivre Lunch
Vier het leven! Precies zoals je verwacht van een 'joie de vivre lunch' vindt deze plaats aan een lange tafel. Je schuift met vrienden, familie én onbekenden aan bij een lange gedekte tafel vol met gerechten om samen te delen met als afsluiting een overdadig dessertbuffet. Als je dat hoort dan ben je al om toch?! Pure Franse gezelligheid maar dan met culinaire hoogstandjes en dat allemaal in een tuin in Arnhem.
Gastronomische Avond
Laat je smaakpapillen maar verwennen tijdens een gastronomische avond of tijdens een uitgebreid diner. De kas wordt omgetoverd tot een romantisch en gezellig restaurant. Prikkel je zintuigen met]verschillende amuses en strijk daarna neer in de kas voor een viergangendiner.
*Het pop-up restaurant in de kas van Kweekland is seizoensgebonden. De afgelopen jaren was Estée er van mei tot en met oktober. Waarschijnlijk komt er ook in 2025 weer een nieuwe editie (of een vorm van) Estée Stooker x Kweekland. Laten we het in elk geval hopen! Hou de agenda in de gaten...