Little V

Hip Vietnam

Nog niet eerder zag ik zo'n exotisch stukje Vietnam in Nederland. De smaakvolle en bijzondere inrichting van Little V neemt je mee naar een andere wereld. Een wereld waarin verrassende smaken je mond plezieren. Niet alleen het trendy uiterlijk is een reden om naar Little V te komen, zeker ook de verrassende kaart! 

Lunchbox

Het is moeilijk kiezen uit de lekkere gerechtjes van Little V. Gelukkig is daar de lunchbox. Een menuutje speciaal voor de lunch met vier kleine gerechtjes. De bakjes zijn als een lunchbox in elkaar gestapeld en bevatten elk een andere Oosters gerechtje. Van een sotosoep, verse eggrolls met groente tot een Oosterse kipsalade. Jammie. Naast de lunchbox staan er ook heel veel heerlijke à la carte gerechtjes op de lunchkaart. 

Ass kicking Icetea 

Dragon Lady is niet de naam van een Oosterse kunstenares maar van een verfrissende ijsthee. Op de menukaart van Little V staan vijf bijzondere smaken ijsthee. IJsthee met gember, watermeloen en citroengras. De ijsthee tintelt op je tong, is super dorstlessend en anders dan anders. "Ass kicking Icetea" dus. 

P1180810 001

Dineer in sfeer 

De inrichting van van Little V is net zo smaakvol als haar gerechtjes. De 'V' in Little V staat voor verrassing maar ook voor Vietnam. De Vietnamese keuken proef je hier op haar best. Verse ingrediënten, bijzondere Oosterse gerechtjes en een goede service. Little V vind je niet alleen in Den Haag, maar ook in Rotterdam. 

Lees mijn blog over Den Haag

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy