Juni

Taartjes & cake

Smullen geblazen! Strijk neer op het gezellige terrasje van JUNI en proef van de heerlijke zoetigheden, een kopje thee of een uitgebreide lunch. De taartjes van JUNI worden elke dag vers gemaakt. Bij JUNI kom je voor de gezellige sfeer en een goede lunch; rijk belegde broodjes, frisse fruitshakes of een high tea. Ik ging me te buiten aan een Walnoot-Mascarponetaart met ahornsiroop, een echte aanrader! 

IMG 9v3ym6

Huiselijke sfeer

Er hangt een gezellige sfeer in de lunchroom JUNI. De lunchroom is gevestigd in een oud pand in het Hofkwartier van Den Haag. Op het kleine terras staan gekleurde tafeltjes en stoeltjes. Ook binnen is het een feestje. Voor het grote raam staat een enorme verse bos bloemen. Binnen is er gezorgd voor een huiselijke sfeer. Op de bar staan allerlei lekkernijen uitgestald zoals de dagverse taarten en cakejes. 

Goede kwaliteit

JUNI vindt goed eten belangrijk. Bijna alle producten van JUNI komen van kleine ondernemers in de buurt. De groenten zijn biologisch, het vlees is scharrelvlees en de vis is diervriendelijk gevangen. JUNI is ook een cateringbedrijf. Geef je bestelling door en JUNI brengt de lekkernijen naar je toe. 

Lees mijn blog over Den Haag

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy