Catch by Simonis

Als een vis in het water

Verse vis uit de zee zo op je bord! Op deze plaats aan de haven kwam ooit de vis uit de Noordzee aan land. Nu wordt er op deze plek niet alleen vis uit de Noordzee voor je bereid, maar dagverse vis van over de hele wereld. Catch by Simonis is een begrip in Den Haag. Hier ga je naartoe om echt goede vis te eten. Proef het beste van de zee onder het genot van een goed glas wijn. De ambiance in het restaurant is perfect, een modern interieur, goede service tegen een betaalbare prijs. Mocht je niet zo'n visliefhebber zijn, dan staan er ook een aantal vleesgerechten op de kaart. Elk gerechtje is met zorg bereid, dat zie je. Alleen de feestelijk opgemaakte borden zien er al smakelijk uit. 

In de jachthaven

Catch by Simonis heeft een moderne en stijlvolle inrichting. Het ziet er hip uit, helemaal van deze tijd. De ligging van het restaurant kan niet beter, het ligt direct aan het water! Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Ook is er een terras waar je met goed weer van het zonnetje kan genieten. Restaurant Catch heeft maar liefst vier etages (welke met een lift bereikbaar zijn). Als je wil kan je ook een privé feestje vieren bij Catch. De bovenste zalen worden verhuurd voor evenementen, borrels en feesten. Daar bevindt zich ook het dakterras. Vanaf daar heb je een adembenemend uitzicht over de hele haven en de Noordzee! 

Lees mijn blog over Den Haag

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy