M'eat

Let's M'eat

Vlees zoals vlees bedoeld is. Huisgemaakt, gegrild op een 'Big Green Egg' en vol smaak! Op aanraden van M'EAT bestel ik de rundersukade. "Een ondergewaardeerd stukje vlees dat met onze speciale rijping en bereiding erg goed smaakt". Dat klinkt niet alleen goed, maar dat smaakt ook echt goed! Niks geen draadjesvlees, maar een mals stuk gegrild rundvlees die smaakt naar meer... Ik zeg aanrader!

Meat Den Bosch bar en grill

The Big Green Egg 

De gerechten van M'EAT worden (voor zover dat mogelijk is natuurlijk) allemaal bereid op 'the Big Green Egg'. Dit is een houtskool gestookte BBQ die volledig van keramiek is. De smaak van houtskool proef je terug in de gerechten en dat is smullen geblazen!

Meer dan vlees 

Hoewel de naam M'EAT je wellicht anders doet geloven, staat er veel meer op de menukaart dan alleen vlees. Ook fijne visgerechtjes zoals kabeljauw en vegetarische gerechten met veel groente staan op de kaart. Van een polenta portobello burger tot een risotto van bieten, van een pitabroodje met makreel tot een goed stuk entrecote. M'EAT is kleinschalig, gezellig en toegankelijk! De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. Neem eens een kijkje op de menukaart.

MEAT Den Bosch

Hip en stoer

De twee broers Lauren en Yorick zijn de jonge eigenaren van M'EAT. Dat betekent dat de zaak jong, fris en tegelijkertijd hip en stoer is. De inrichting van M'EAT is net zo modern als zijn eigenaren. De grote bar in het midden wordt omringd door houten tafels. Een felblauwe muur en tegeltjes worden gecombineerd met natuurlijke tinten, marmer en hout. Lauren en Yorick zijn twee gezellige gastheren met passie voor het vak en dat merk je. Goede producten, een doordacht plan, een smakelijke visie en aangename sfeer. 

Lokaal en duurzaam

De formule die M'EAT zo goed maakt; dat zijn eenvoud en smaak. Want voor een goed stuk vlees is geen opsmuk nodig! Het aanbod van M'EAT komt uit de streek. Zo komt 80% van het vlees van boeren uit de buurt. De gerechten worden afgestemd op het seizoen. "Gerijpt en biologisch, zoals het hoort". 

Zonnig terras

M'EAT beschikt over een groot terras, op een plein, waar het in het zonnetje heerlijk vertoeven is. Goed vertoeven is het ook in de weekenden, dan klinken er soul, jazz en blues klanken door de luidsprekers en mogen de voetjes best van de vloer. Drink een lekkere cocktail aan de bar en bestel tot in de late uurtjes wat lekkers. 

Meer inspiratie voor een tripje Den Bosch? Lees mijn blog! 

Meat Den Bosch hotspot restaurant

Meat Den Bosch burgers

Meat Den Bosch hippe hotspot

Meat Den Bosch menukaart

Meat Den Bosch eten en drinken

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy