Mooie Boules

Ballen & borrelen 

Laat de ballen maar vallen! Een perfecte combinatie van een potje ballen en een lekkere borrel en bite. Bij Mooie Boules Haarlem kom je voor vertier, een spelletje spelen in combinatie met een gezellig borrel. Het is een jeu de boules-baan en foodhal in één. En eerlijk, ik wist eigenlijk niet dat jeu de boules zo leuk was! We nemen een baan en lezen de spelregels, vormen teams en hoppa gooien met die ballen. Mijn teamgenoten zijn net zo fanatiek als ik. Om elke millimeter wordt gestreden. Gelukkig ligt er een handige rolmaat waarmee we precies de winnaar kunnen opmeten. Op de foto's lach ik nog...dat zegt genoeg. Gelukkig is er geen foto van enkele momenten later ;) 

Why so serious? Vraagt Mooie Boules terecht. Want spelletjes spelen is toch ook voor de volwassen mens? Eens hoor. Helemaal eens. Behalve jeu de boules kan je hier ook sjoelen of bordspellen spelen óf karaoke! Smeer de keel en neem plaats in één van de karaokekamers. Zing luidkeels mee pophits (niemand die je gelukkig hoort). In de zomermaanden is er een groot terras, met natuurlijk buitenbanen én uitzicht op Het Spaarne. 

Mooie Boules in Haarlem is één van de vele vestigingen die Mooie Boules inmiddels rijk is. Ook in Rotterdam, Amsterdam, Delft en Eindhoven zijn Mooie Boules vestigingen te vinden. (bron foto's: Max Kneefel)

Meer hotspots ontdekken? Lees mijn blog over Haarlem

20230314 Moonback haarlem maxkneefel 99669

20230314 Moonback haarlem maxkneefel 99637

Mooie Boules Haarlem jeu de boules

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy