Win Reisgids Bremen

P1100684-001

Winactie reisgids Bremen, Bremerhaven & Hamburg 

Ga je naar de mooie Duitse stad Bremen, naar het vlakbij liggende Bremerhaven en/of naar de mondaine en hippe stad Hamburg? Dan heb ik iets leuks voor je. In samenwerking met Dominicus Reisgidsen mag ik deze leuke en interessante reisgids weggeven aan één van mijn lezers. 

Waarom naar Bremen

Het is een verrassend leuke bestemming met een rijke historie, oude gebouwen, gezellig pleintjes en hippe wijken. Die heerlijke Duitse gastvrijheid zorgt ook op culinair gebied dat je echt het gevoel bent een weekendje weg te zijn. Er zijn tal van bezienswaardigheden en in de smalle straatjes van het centrum kan je uren ronddolen. Wist je dat Bremen de grootste wijncollectie van Duitsland heeft?

Lees meer over Bremen

P1100646-001

Wil jij deze reisgids? 

Wie o wie mag ik blij gaan maken met deze reisgids? Zo doe je mee: 

  1. Laat in de comments hieronder weten dat je graag meedoet 
  2. Like Soetkees op Facebook of volg me op Twitter. 

De actie loopt tot 23 augustus 2014. 

Bremen

En de winnaar is...

Bedankt allemaal voor het meedoen met de winactie. Hartstikke leuk om jullie reacties te lezen. Helaas kan ik maar één iemand blij maken met de reisgids. Wie dat is geworden, zie je in het onderstaande filmpje. De winnaar mag zijn adresgegevens naar me mailen, dan valt de reisgids zo snel mogelijk op je deurmat. 

Regelmatig heb ik leuke 'giveaways' dus schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en mis geen enkele actie!

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in