Win €50 Vaartegoed

barqo

Barqo; de Airbnb van de boten

Barqo is de Airbnb onder de boten; zoals je bij Airbnb een accommodatie boekt, boek je bij Barqo een bootje. Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten met een groepje vrienden. Zie je het al voor je; dobberend op het water met een glaasje wijn? Het is vaak een unieke manier om iets van een stad te zien, het is een gezellig uitje met vrienden en een ontspannende activiteit om met je lief te doen. Sail on! 

Varen is leuk

Pas kort geleden had ik zelf mijn eerste zeilervaring en ik kan je zeggen dat smaakte naar meer. Met Holland Sail voer ik van Makkum naar Harlingen, over het IJsselmeer en de Waddenzee. De wind in je haren en spetters op je gezicht. Een echt uitje en een leuke activiteit om met anderen te ondernemen. Met veel plezier geef ik dan ook een vaartegoed weg van €50 voor het nieuwe initiatief Barqo! 

Sharing economy is hot!

Denk bijvoorbeeld aan websites als Wimdu of Airbnb. Wanneer je van varen houdt, maar zelf geen boot hebt, biedt Barqo je een leuke kans. Huur voor een dag of dagdeel een bootje bij de eigenaar zelf. Omgekeerd geldt hetzelfde; heb je een boot, maar wordt deze te weinig gebruikt? Dan verhuur je hem op Barqo. Barqo werkt volgens het vraag & aanbod principe. Net als Airbnb. Het biedt een deelplatform aan eigenaren en mensen die willen varen. Daardoor wordt varen voor iedereen toegankelijk. 

barqo3

Captains en huurders 

Wanneer je je aanmeldt op Barqo maak je eenvoudig een eigen profiel aan. De booteigenaren heten 'captains' en de huurders heten 'sailors'. Uiteraard kan je via Barqo ook in contact komen met de captain door hem een mailtje te sturen. De prijzen en de foto's op Barqo worden door de captains zelf aangeleverd. 

Verschillende boten 

Er worden verschillende soorten boten op Barqo aangeboden. Omdat Barqo nieuw is, worden er nog dagelijks nieuwe boten aan de website toegevoegd. Voor de meeste boten heb je geen vaarbewijs nodig. Dit staat duidelijk bij de informatie aangegeven. Er zijn sloeps, motorboten, zeilboten, zeiljachten en ronde- en platbodem boten te huur. Voor ieder wat wils dus. Zit je zelf niet graag achter het roer maar laat je je liever rondvaren? Dan kan je ook bootjes huren met een schipper. Dit is of de eigenaar van de boot of een ervaren kapitein die je graag door het water vaart. Bij de informatie staat aangegeven of de boot in- of exclusief schipper is.

Barqo App 

Direct een bootje huren met je mobiele telefoon of met je tablet? Dat kan met de nieuwe Barqo app. De app is geschikt voor zowel Android als iOS. Met de app kan je een bootje huren en een recensie achter laten. 

Win €50 tegoed 

Al enthousiast geworden om een dagje te gaan varen? Onder mijn nieuwsbrieflezers verloot ik een Barqo tegoed van €50. Met deze waardebon kan je nog even heerlijk genieten van de nazomer op het water. Maar het tegoed is onbeperkt geldig dus je mag het ook bewaren tot de eerste zonnestralen van het voorjaar. Je mag het inleveren op een bootje naar keuze. 

Let op; als je je e-mailadres achter laat, krijg je eerst een bevestigingsmailtje!

De winactie loopt tot 25 september 2014. 

Barwo

De winnaar is bekend!

De actie is inmiddels verlopen en dat betekent dat de winnaar bekend is! Zoals gezegd wordt het vaartegoed verloot onder mijn nieuwsbrieflezers. Bekijk het filmpje en zie of jij bootje mag gaan varen. Ben jij de winnaar? Stuur me dan even een email met al je gegevens. De cadeaukaart komt zo snel mogelijk jouw kant op. Ik hoor graag je ervaringen van je terug!

 

Regelmatig heb ik leuke winacties en kortingen voor mijn lezers. Schrijf je dus alsnog in voor mijn nieuwsbrief en blijft op de hoogte van toekomstige acties. 

 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in