Gratis Ebook Planet Earth

lonelyplanet4

52 New Ways to Experience Planet Earth 

Dat is de naam van het gratis Ebook van Lonely Planet. Voor elk week een nieuwe ervaring dus. De wereld is een grote speeltuin vol met ervaringen en mogelijkheden. Voor ieder wat wils en genoeg om van te leren. Met deze inspirerende gids ervaar je de planeet Aarde op een hele andere manier. In de gids zijn overigens ook de ideeën uit 'Best in Travel 2014' meegenomen, een ander (helaas niet gratis) Ebook van Lonley Planet. 

lonelyplanet6

Kies je eigen reis belofte 

Iedereen kent het wel, aan het einde van het jaar, voordat het nieuwe jaar begint heeft iedereen goede voornemens. Maar wat nou als je je goede voornemens op basis van mooie reisjes kan nemen? Dat klinkt niet verkeerd hè. Wat dacht je van het goede voornemen om Japanse bloemkunsten te leren in Kyoto, om een kookcursus te volgen in Jordanië of het leven in een ander licht zien door het Noorderlicht te bekijken... 

Download hier het gratis Ebook!

lonelyplanet5

Nog meer gratis Ebooks

Wanneer er leuke, gratis reisartikelen te vinden zijn dan deel ik dat natuurlijk graag met jullie. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Een tijdje geleden stuitte ik al op het gratis Ebook 'Secret Europe' die ook ontzettend leuk is. Lees hier het artikel over dit gratis Ebook van Lonely Planet. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in