Altijd opgeladen + win

Altijd opgeladen op reis

Update: de winnaar van de winactie is bekend!

Stel je voor. Je bent op vakantie en wil dat unieke moment even vastleggen met je camera... Batterij leeg! Dan maar snel een foto maken met je telefoon. Je pakt je telefoon... ook leeg! Het is echt een nachtmerrie die mij op vakantie al eens is overkomen. Zeker in landen waar je een wereldstekker moet gebruiken, ben ik vaak niet genoeg opgeladen. Al je elektronisch apparatuur opladen met één stekker, dat gaat meestal niet in een nacht. Dus zit je aan het einde van de dag met lege batterijen. Dat is verleden tijd met een powerbank. Van Smartphonehoesjes.nl mocht ik een powerbank uitzoeken om te reviewen. Ik probeerde de Xtorm Power Bank 6000 uit. En dit vond ik ervan... 

Handig en snel 

I love it! Ook al moet er nu nóg een apparaatje mee op reis, deze kan ik niet meer missen. Als je, net als ik, nog wel eens vergeet op te laden, is deze powerbank ideaal. De Xtorm Power Bank 6000 is klein, licht en makkelijk mee te nemen. De powerbank neemt nauwelijks ruimte in beslag. Je telefoon plug je gemakkelijk in en het opladen is al begonnen. Ik heb de powerbank op vakantie regelmatig gebruikt. De batterij van mijn telefoon gaat, vaak niet een hele dag mee. Zeker met dagtripjes is de powerbank dan een uitkomst. Aan het einde van de dag plug je de telefoon in de powerbank en hij gaat weer even mee! 

P1230178 001

Grote capaciteit 

6000 mAh zegt je misschien niet zoveel, maar ik kan je wel uitleggen dat de powerbank super lang mee gaat. Je kan er ongeveer vier telefoons volledig mee opladen voordat hij leeg is. Dat betekent dat je de powerbank niet dagelijks hoeft op te laden. Ook handig, hij heeft twee USB-aansluitingen, dus je kan er twee apparaten tegelijk mee opladen. 

Ook voor ander apparatuur

Met een powerbank kan je niet alleen een telefoon, maar natuurlijk ook ander apparatuur opladen. Alles met een USB-aansluiting past op de powerbank. Denk aan een actioncamera zoals een GoPro, een tablet of een ereader. Een GoPro kan snel leeg zijn en een tweede batterij is duur. Leg hem even aan de powerbank en je kan er weer tegenaan! Best goed voor zo'n klein ding. 

P1230191 001

Eigenschappen

De Xtorm Powerbank is eigenlijk een kleine, draagbare accu. Ben je op zoek naar een powerbank, kijk dan goed naar het aantal mAh. Hoe meer mAh, hoe langer hij mee gaat. 

  • capaciteit 6000 mAh
  • Output: 2x USB (2,5A)
  • Op te laden met geïntegreerde USB-kabel
  • Mogelijkheid om twee apparaten tegelijk op te laden
  • 1 jaar garantie

Ook een powerbank? Win! 

Wil jij ook graag een powerbank? Doe mee met de winactie en zoek zelf zo'n handige powerbank uit! Win een waardebon van €25 te besteden bij Smartphonehoesjes.nl en kijk welke powerbank, handig hoesje of andere reisgadget het beste bij jou past. Meedoen is hartstikke simpel! Zo ga jij altijd opgeladen op vakantie. Je kan meedoen tot en met 14 december 2015.

  1. Like de Facebookpagina van Soetkees of volg Soetkees op Twitter 
  2. Laat in de comments hieronder weten dat je meedoet! 

Endewinnaaris

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in