Win een unieke overnachting

Overnacht in het gloednieuwe De KASerne

Gloednieuw, stralend mooi en lekker stoer, het nieuwe hotel De KASerne is een aanwinst voor Den Bosch! De KASerne blijkt niet zomaar een hotel. Want bij de KASerne kom je niet voor een standaard nachtje weg. Het is geen groots, onpersoonlijk hotel, maar een plek waar jij de speciale gast bent. "Het moet voelen als een stukje thuiskomen", geeft eigenaar Peet aan. Geen strakke regels, geen receptie waar je je moet melden, wandel gewoon maar binnen en zij wijzen je de weg. Tot in de puntjes is alles verzorgd om van jouw overnachting een beleving te maken. Maar uiteindelijk ben jij degene die bepaalt hoe fijn het was. Daarom is jouw mening een overnachting waard! 

KASerne2

Stoer, Sexy en Smaakvol

Een oude kazerne omgetoverd tot een stoer hotel en restaurant! Ik ben dol op oude gebouwen die een nieuwe bestemming krijgen en De KASerne is daar een geslaagd voorbeeld van. Stoer, simpel en zonder opsmuk is de oude loods, waar vroeger militaire voertuigen stonden, in een nieuw jasje gestoken. Hoewel het interieur lekker hip is, zijn de oude elementen zoals de betonnen dakconstructie bewaard gebleven. De KASerne is een kleinschalig, elegant hotel. Er zijn negen luxe kamers, waaronder één suite. Hierdoor heb je het gevoel een speciale gast te zijn en geen nummertje. De kamers hebben geen nummer, maar een naam. Net als de gasten. Samen met de andere hotelgasten geniet je 's ochtends van een uitgebreid ontbijtje en de fijne service. 

KASerne4

Jouw mening is een overnachting waard!

Jouw mening is super belangrijk voor De KASerne! Wat maakt een hotelovernachting voor jou 'een beleving'? Wanneer heb jij het gevoel dat je een speciale gast bent? Wat mag er absoluut niet ontbreken aan je hotelkamer? Wat is voor jou nou echt belangrijk? Wanneer is jouw beleving helemaal compleet? Allemaal vragen waar De KASerne al goed over na heeft gedacht, maar waar we nooit genoeg van weten! Daarom horen we het graag van jou! Geef je mening en win een overnachting in het bijzondere De KASerne! 

Zo doe je mee 

  1. Geef antwoord op de vraag: Wat is voor jou het allerbelangrijkste voor een unieke hotelervaring?
  2. Tag degene met wie jij graag zou willen gaan (in dit bericht of in de comments)! 
  3. Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
    en de Facebookpagina van De KASerne. 

Meedoen kan tot en met maandag 12 september. Succes!

IMG 20160710 095312 001

En de winnaar is....

Bedankt voor al jullie leuke antwoorden! Er zaten een aantal waardevolle tips en suggesties tussen. Nu heeft de KASerne nog beter inzicht in wat een hotelovernachting voor jou uniek maakt. En toch kan er maar één de winnaar zijn.... De hoge hoed heeft bepaald dat... 

Proficiat aan de prijswinnaar en jammer voor de rest. Maar stay tuned, want binnenkort komt er weer een hele gave giveaway online!

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in