Win een wereldkaart

Win een wereldkaart t.w.v. €50

Update: de winactie is gesloten

Een wereldkaart voor je kleintje? Of eentje voor je hippe interieur? Wat dacht je van een wereldkaart op hout? In het interieur van een reisliefhebber mag een wereldkaart natuurlijk niet ontbreken. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten, verschillende designs en trends, maar één ding hebben ze gemeen; ze fleuren je interieur ontzettend op! Droom weg over een nieuwe bestemming of markeer de plekjes die je al bezocht hebt. Wil jij een unieke wereldkaart winnen? Dan heb ik goed nieuws voor je... Maar voordat ik deze weggeef, reviewde ik eerst zelf een wereldkaart van Wereldkaarten.nl

wereldkaartkinderkamer

Review wereldkaart diertjes

Nu ik volop bezig ben met de inrichting van een babykamer (zo leuk!) viel mijn oog meteen op de wereldkaart voor de allerkleinsten. Een kaart met zachte kleurtjes en té schattige dierenpoppetjes, vind je ook niet? Ik zie mijn kleintje al kennis maken met de wereld dankzij de schattige diertjes op de kaart. Zo leert hij straks op een speelse manier de wereld kennen. 

Een wereldkaart als poster is altijd een mooie aanwinst voor aan de muur, maar heb je al eens gedacht om de wereldkaart op een houten plaat te laten afdrukken? Ikke niet en daarom bestelde ik de wereldkaart op hout. Het leek me super handig en dat is het ook! Je plaatst deze wereldkaart gemakkelijk op een fotoplankje of een schapje. Het is stevig en kreukt niet, ideaal voor kids (lijkt me). De zachte kleurtjes op de wereldkaart gaan perfect passen bij de rest van het interieur. Een mooie kaart met té schattige poppetjes op een stabiele, houten plaat, I love it!

Overigens kan je bij Wereldkaarten.nl ook wereldkaarten op houten planken, glas, aluminium, canvas en als poster bestellen. 

Zo kan jij winnen!

Fleur je eigen interieur ook op met een unieke wereldkaart! Win een waardebon van €50 voor Wereldkaarten.nl en zoek zelf een exemplaar uit dat het beste bij je past. Zo doe je mee; 

  1. Welke wereldkaart zou jij graag willen winnen? Laat het me weten! 
  2. Like de Facebookpagina van Soetkees   
 

Je kan meedoen tot en met zondag 29 januari 2017, daarna maak ik de winnaar hier bekend! Succes, want kiezen wordt moeilijk ;)

WinnaarWereldkaart3

En de winnaar is... 

Het is altijd jammer dat ik maar één iemand blij kan maken met een leuke prijs. Maar er kan er maar één de winnaar zijn! Van harte gefeliciteerd Peggy en haar zoontje Finn. Wat een leuke inzending! Hopelijk kan de plattegrond van de dierentuin nu vervangen gaan worden door een echte wereldkaart met dieren. Jullie mogen in elk geval voor €50 een mooie kaart gaan uitzoeken in de webshop. Veel plezier ermee! Peggy mag haar gegevens even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kortingscode van 25%

Heb je meegedaan maar niet gewonnen? Dan heb ik toch nog een beetje goed nieuws voor je! Momenteel loopt er een speciale Valentijnsactie en kan je een mooie wereldkaart bestellen met maar liefst 25% korting. De kortingscode is VT25 en loopt tot Valentijnsdag. 

Ook komt er binnenkort weer een hele gave winactie op Soetkees. Maar dan ook echt héél gaaf. Dus hou de website in de gaten :) 

wereldkaart dieren

hippe wereldkaart op hout

trendy wereldkaart winnen

wereldkaart voor kinderkamer

* Deze winactie is opgezet in samenwerking met Wereldkaarten.nl

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in