Lissabon goedkoopste

LIssabon3

Best Budget City

Tijdens de uitreiking van de Amadeus & WTM Travel Experience, begin november 2013, heeft Lissabon de titel "Best City-Break on a Budget" gekregen. De hoofdstad van Portugal, ook wel de Witte Stad genoemd, is niet alleen rijk aan cultuur maar heeft ook nog eens een prachtige ligging aan zee en een strand, aldus de jury. Een citytrip naar Lissabon is bijna de helft goedkoper dan een stedentrip naar Amsterdam of Rome. Voor twee overnachtingen in een centraal gelegen hotel betaal je in Lissabon gemiddeld 97 euro. De prijs van een diner voor twee personen ligt rond de 43 euro. 

Daarnaast is de jury enthousiast over de vele bezienswaardigheden die de Portugese stad te bieden heeft. De meeste bezienswaardigheden kosten slechts een paar euro of zijn zelfs helemaal gratis. Ook de beroemde tram 28 wordt door de jury genoemd. Voor 2,85 euro kunnen toeristen zich veertig minuten lang laten rondrijden door de oude stad in het oude trammetje. (bron: telegraaf). 

LIssabon2

Vliegen naar Lissabon hoeft eveneens helemaal niet duur te zijn. De goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet en Transavia vliegen regelmatig naar de Portugese hoofdstad. 

Reis af naar Lissabon voordat de stad duurder en duurder wordt! 

Lees meer over Lissabon

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in