Vakantiebeurs met korting

BX2A8164

Ontdek de wereld!

€ 3,50 korting op de Vakantiebeurs

Inspiratie nodig voor je volgende reis? Informatie vinden over honderden bekende en onbekende bestemmingen? Of gewoon gezellig een dagje uit en leuke aanbiedingen scoren? Dan ben je op de Vakantiebeurs aan het juiste adres. 

Vernieuwd programma

De Vakantiebeurs is dit jaar vernieuwd. Naast alle bestemmingen is er dit jaar ook informatie en inspiratie per type vakantie te vinden. Er is een indeling gemaakt in zes typen vakanties: 'Zien', 'Actief', 'Samen', 'Buiten', 'Ontdek' en 'Vaar'. Bezoekers kunnen er spreken met locals, presentaties bijwonen en meedingen voor aantrekkelijke prijzen. Ook kan er dit jaar meegedaan worden met diverse workshops en worden er beurskortingen weggegeven.

Gastland Duitsland 

Dit jaar is Duitsland het gastland van de vakantiebeurs. Duitsland zal dan ook in alle type vakanties te vinden zijn. Het leuke is dat Duitsland voor iedereen toegankelijk is en makkelijk te bereizen vanuit Nederland. Duitsland is daarnaast erg veelzijdig en er is voor elk wat wils: 38 Unesco-Werelderfgoederen, 12 nationale parken, 12 wijnregio's en zowel historische als bruisende steden. 

Dagje uit 

De vakantiebeurs is daarnaast natuurlijk ook een dagje uit. Met exotische muziek, lekker eten om alvast de vakantiesfeer op te snuiven. Het is er nu al genieten van de vakantievoorpret. 

Reisblogger

Reisbloggers opgelet. Op woensdag 15 januari is er een speciale vak-vakantiebeurs waarbij reisbloggers met elkaar en met vakantiespecialisten in contact worden gebracht. Er is een speciaal programma en er zijn diverse workshops! 

Data & tijden 

De Vakantiebeurs wordt in 2014 gehouden van woensdag 15 t/m zondag 19 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 - 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 21:00 uur ('Vakantiebeurs by Night')

Waarom de vakantiebeurs en niet het reisbureau? 

De keuze is er reuze. Op de Vakantiebeurs begint de vakantie. Alle informatie die er nodig is om een vakantie uit te kiezen. Ideaal is dat je als consument rechtstreeks met de aanbieders kan praten die zelf hun bestemmingen hebben ervaren. Zo krijg je een goede indruk. 

Reserveer met 3,50 euro korting 

Met de onderstaande link kun je tot 14 januari 2013 een kaartje bestellen voor de vakantiebeurs met 3,50 euro korting! Dat is toch mooi meegenomen. 

€ 3,50 korting op de Vakantiebeurs

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in