Townhouse hotel

Modern designhotel

Het bijzondere Townhouse hotel heeft niet voor niets de Dutch Hotel Award 2011 gewonnen. Het is een modern designhotel met leuke, frisse kamers. Het ontbijt wordt geserveerd in een schitterend ingerichte ruimte met retro meubilair. Het ontvangst met een gratis soepje of ijsje (naar gelang het weer) is zeer gastvrij. Het hotel ligt in de hippe buurt "Wijck" en is op loopafstand van het centraal station van Maastricht en op zo'n 10 minuten wandelen sta je middenin het centrum. 

De trendy woonkamer 

"Welkom thuis" is het gevoel dat je direct krijgt bij het Townhouse hotel. Niet alleen het gastvrije ontvangst zorgt daarvoor, maar de inrichting is huiselijk en warm. De stijl van het hotel, trendy en vintage gecombineerd, is een stijl die mij enorm aanspreekt. Het is een genot voor het oog om plaats te nemen op een van de leren banken in de gezamenlijke lounge. Er staan heerlijke stoelen voor de haard en boeken en spelletjes staan voor je klaar. Voor een gezellige avond hoef je eigenlijk helemaal niet weg. 

Elke ochtend staat er in de woonkamer een smakelijk ontbijt op je te wachten. Ook de gasten van het tegenover gelegen St.Martenslane schuiven hier aan. Dit heerlijke ontbijtje eet je van je vintage bloemetjesservies, I love it! 

Townhousehotel

Grappige extra's 

Wil je graag wat extra gezelschap op je kamer, of mis je je eigen huisdier een beetje? Voor €3,50 komt Blub de goudvis bij je op de kamer! Daarnaast is er in de living gratis magazines en spelletjes en is er gratis WIFI. Ook kan je er een heerlijke high tea of Limburgse proeverij reserveren. 

Zusje 

Het Townhouse hotel heeft ook een zusje! Tegenover het Townhouse hotel ligt het trendy budget hotel St. Martenslane. Een mooi hotel met heerlijk ruime kamers. 

Lees mijn blog over Maastricht

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in