Hotel de Hallen

Slapen in oude tramremise

Er is zoveel te beleven in de Hallen. Deze oude tramremise in Amsterdam Oud West is omgetoverd tot een hippe plek vol creativiteit. In de Hallen zit het super leuk Hotel de Hallen, met een eigen restaurant en bar. De inrichting van hotel de Hallen is erg bijzonder en uniek. De oude kenmerken van de tramremise zijn meegenomen in het nieuwe ontwerp. Daarnaast vind je in de Hallen verschillende een bibliotheek, restaurant Remise47 een bioscoop en nog veel meer.

Hotel de Hallen 

De stijlvolle kamers kijken uit op de binnenplaats. De inrichting van De Hallen is urban vintage met een industriële touch. Het leuke is dat de oude elementen van de tramremise nog duidelijk te zien zijn. Ze zijn op een prachtige manier verwerkt in het moderne interieur. Door de hoogte van het gebouw ziet alles er groots uit. Het hotel heeft 55 kamers, een adembenemend mooie lobby en een ruim terras. 

Ligging in Oud West

Amsterdam Oud West is een hele hippe wijk, die elke dag weer een beetje hipper wordt. Hoewel het hotel de perfecte uitvalsbasis is voor een tripje Amsterdam, hoef je de omgeving van het hotel helemaal niet te verlaten. In de buurt kan je heerlijk eten en borrelen. 

Lees mijn blog over Amsterdam 

P1110766 001

P1110764 001

P1110772 001

P1110783 001

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in