Hotel 7Things

Basic & trendy 

Jong, fris en trendy omschrijven het 7Things hotel het beste. Het hotel opende in 2013 haar deuren. Het Duitse gezegde ""Ich packe meine sieben Sachen" is de inspiratie geweest van het hotel. In het hotel komen de zeven dingen steeds terug; het vogelnestje, de appel, de tekstballon, de schoenen, de föhn, het kussen en de smartphone. 

Comfort 

Plof neer op de heerlijke bedden van het 7Things hotel en kom tot rust in een frisse kamer. Aan het hoofdeinde van het bed pronkt een grote muurposter met één van de zeven dingen. Ik verbleef in de kamer met de schoenen. Een gele kamer dus. De kamer is klein, maar heeft alles wat je nodig hebt. Een goed bed, lekkere kussens, een televisie en een moderne badkamer. Er is daarnaast gratis wifi in het hotel. 

Lekkere snacks en hapjes 

De appel staat symbool voor de smakelijke hapjes die er worden geserveerd. In de sfeervolle lounge kan je een klein hapje eten, zoals nacho's, een pizza of een soepje. Het ontbijtbuffer staat elke ochtend voor je klaar in de moderne ontbijtruimte. Met goed weer gaan de terrasdeuren open en kan je heerlijk buiten smikkelen. 

Tram 6 

Het 7Things hotel ligt iets ten Noorden van de Altstadt tussen de groene berkenbomen. Vlakbij is de Universiteit en het Universum. Om de hoek van het hotel vertrekt tram 6 waarmee je binnen 15 tramminuten in het oude centrum staat. Het openbaar vervoer in Bremen is prima geregeld.  

Lees mijn blog over Bremen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in