B&B Achter de Kan

Alles klopt gewoon!

Alles klopt gewoon in deze B&B. Tot in de puntjes is alles verzorgd. Fris, licht, smaakvol en huiselijk zijn misschien wel de beste woorden om B&B Achter de Kan te omschrijven. En bovendien ligt de B&B op een toplocatie middenin de stad, maar toch is het er heerlijk rustig.

Eigentijdse inrichting

Dankzij de lichte kleuren en de vele ramen is het heerlijk licht in het B&B. De inrichting van de kamers is smaakvol en eigentijds; pastelkleuren op de muren, witte vloeren en houten elementen. Op de muur van onze kamer pronkt een IXXI schilder van 'het Meisje met de Parel'. Een Bosch bedrijf, zo vertelt Luciënne ons. Elke kamer beschikt over een eigen frisse badkamer. B&B Achter de Kan heeft 3 kamers en heeft daardoor een huiselijke, kleinschalige sfeer.

BB Achter de Kan Den Bosch

Gastvrij en gezellig

Luciënne, de gastvrouw en eigenaresse van B&B Achter de Kan, weet wat een warm welkom is. Het voelt een beetje als thuiskomen na een dagje in de stad. In de gezamenlijke keuken staan de koffie en thee al voor je klaar. Ook wanneer Lucienne er niet is, kan je hier zelf een drankje uit de koelkast nemen of een kopje koffie zetten. 's Ochtends word je gewekt door de geur van koffie. De eettafel is feestelijk gedekt en staat vol lekkernijen; broodjes, croissants, zoet en hartig. Samen met de andere gasten neem je plaats aan tafel voor een goede start van de dag. Als het goed weer is, kan je ook buiten op het dakterras ontbijten!

Overnachten BandB Den Bosch Achter de Kan

Oase van rust middenin de stad

Een kleine oase van rust in een drukke binnenstad. B&B Achter de Kan ligt in het historische centrum van Den Bosch. Het kleine gelijknamige steegje waarin de B&B ligt, is een zijstraatje van de Vughterstraat. Dit is één van de leukste winkelstraten van Den Bosch! Op loopafstand vind je de gezellige borrelbuurt 'Uilenburg', de winkelstraat Snellestraat en ook de rest van de stad is binnen handbereik. Het centrum van Den Bosch is niet groot, alles is te voet te doen. In ongeveer 15 minuten sta je aan de andere kant van de stad en bij het Centraal Station. Voor zo'n centrale ligging is deze B&B heerlijk rustig en stil. Vanaf het balkon heb je zelfs uitzicht op het natuurgebied het Bossche Broek. 

Meer inspiratie voor een dagje Den Bosch? Lees mijn blog!

Achter de Kan Den Bosch

BB Achter de Kan ontbijt

BB Achter de Kan dakterras

Achter de Kan

Bed and Breakfast Den Bosch

BB Achter de Kan

P1250915 001

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in