Citizen M Schiphol Airport

Trendy logeren op Schiphol 

Begin je vakantie uitgerust en logeer op steenworp afstand van de incheckbalies. Het Citizen M Schiphol AIrport is niet alleen handig en op moonwalk-afstand van het vliegveld, maar ook nog eens een heel leuk hotel met een gezellig lobby en trendy kamers! "Een boetiekhotel met betaalbare luxe", omschrijven ze zelf. En dat klopt als een bus want de kamers zijn ruim, hebben een groot bed met televisie aan het voeteneinde en een douchecabine middenin de kamer, heel bijzonder. Je kan zelf de sfeer van je kamer bepalen door technische snufjes als muziek en licht. 

P1010688kopie

Wat ook wel handig is, is dat de bar en receptie van Citizen M Schiphol 24 uur per dag geopend zijn. Het maakt dus niet uit hoe laat je vlucht vertrekt, je kan hier altijd terecht voor een hapje of een drankje. Ook het ontbijt is goed, er is ruime keuze en staat al voor je klaar bij het krieken van de dag. Moet je er middenin de nacht uit, ook dan kan je wat te eten scoren. 

P1010705kopie

Een fijn begin van je vakantie; check 's avond in, ga even lekker eten in de gezellige lounge, drink een cocktail aan de bar en plof vervolgens in het grote bed. Er is gratis WIFI en gratis films! Kijk een filmpje en wordt de volgende ochtend wakker voor je vlucht. Even lekker douchen onder de regendouche, een fijn ontbijtje naar binnen werken en hopsa je wandelt naar de terminals. De terminals zijn ongeveer 4 minuten lopen (of 6 minuten moonwalken, aldus Citizen M)

Geen gedoe met files, een rustig begin van je reis! Wij vinden het ideaal en kunnen het iedereen aanraden. 

P1010699kopie

P1010704kopie

P1010708kopie

IMG 20161002 060509

P1010690kopie

P1010700kopie

P1010711kopie

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in