Skip to main content

Warning: Undefined array key "image" in /home/deb56768n2/domains/soetkees.nl/public_html/plugins/system/acf/ACF/Helpers/Fields/Gallery.php on line 169

  LOCALS Arnhem

  • Arnhem, Nederland
  • Geschreven op 13 maart 2024

  Local food, Local people 

  Hartje Arnhem, tegenover het Centraal Station, vind je in hotel Haarhuys dit stijlvolle restaurant. Vanaf de buitenkant herken je LOCALS aan de verticale tuin op één hoog. Hoe cool? En van deze verticale tuin worden de groente en de kruiden geplukt en zo belanden ze op je bord. Bij Restaurant LOCALS geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau. De Dutch Cuisine speelt hier de hoofdrol. Naast de groenten uit eigen kas, komen de producten zoals vlees en zuilen uit de directe omgeving. 

  In het kort

  Arnhem

  De chefkok van LOCALS werkt samen met Niven Kunz, dé groentechef van Nederland. Niven werkt volgens het 80/20 principe: groenten versus vlees en vis. Groente spelen dus altijd de hoofdrol in een recept! Maar het draait niet alleen om het eten bij LOCALS; het is ook de ambiance die het tot een onvergetelijke ervaring maakt. Het restaurant ademt een gezellige en uitnodigende sfeer uit, perfect voor een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

  Een citytrip naar Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan LOCALS. Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar nieuwe culinaire ontdekkingen of gewoon op zoek bent naar een heerlijke maaltijd in een gezellige omgeving, LOCALS zal zeker aan je verwachtingen voldoen en ze zelfs overtreffen. Dus vergeet niet om deze smakelijke hotspot toe te voegen aan je reisroute en je smaakpapillen te verwennen met de onvergetelijke culinaire ervaring die LOCALS te bieden heeft.

  Lees mijn blog over Arnhem

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder