Momento

Trendy restaurant

Momento neemt je mee terug naar de jaren '30. Het interieur is een mix tussen de jaren '30, de jaren '60' en vandaag de dag. Neem plaats op de schoolse stoeltjes van vroeger of plof neer op de grote bank. Aan de hoge plafonds hangen enorme lampen die Momento weer een industriele uitstraling geven. Kortom, een inrichting waar je 'u' tegen zegt.

Momento interieur

Interieurprijs

Niet voor niets won de inrichting van het trendy restaurant Momento een interieurprijs. Momento is gevestigd in het erfgoedcentrum 'de Rozet'. Ook het gebouw won in 2014 een prijs; het beste gebouw van het jaar. De Rozet is het middelpunt van cultuur, educatie en kennis. Er worden workshops gehouden, het huisvest een museum en dus ook restaurant Momento. 

Wereldse gerechtjes

Het restaurant staat voor pure producten en serveert gerechtjes uit Marokko, Italië, Griekenland en nog veel meer landen staan op de kaart. Groot voordeel is dat de meeste gerechtjes tapasgrootte zijn, dus je kan lekker veel van de kaart proberen. Deel met je tafelgenoten een aantal heerlijkheden. Ook staan er grotere gerechten op de kaart, de zogenaamde hoofdgerechten. Het leuke is, je kan alles combineren. Doe wat je wil en leef je uit met de meest smakelijke gerechten. Niet alleen de dinerkaart is uitgebreid en vol smakelijke hapjes, maar ook de lunchkaart is de moeite waard. Wanneer je een kopje thee bestelt, kies je zelf uit de potjes en vul je je eigen theezakje. Alleen borrelen kan in het loungegedeelte, maar vergeet dan niet een lekker hapje te bestellen van de borrelkaart. 

momento hapjes

BBQ op het dakterras

Sinds mei 2014 is het gave dakterras geopend en daar weet Momento wel raad mee. Je kan een barbecuepakket kopen en die vervolgens zelf op één van de bbq's op het dakterras leggen. Doe alsof je thuis bent! Lekker ongedwongen aan de picknicktafel of op een strandstoel. En dan ook nog eens een geweldig uitzicht hebben op Arnhem. 

Goede service 

De bediening van Momento is vriendelijk en gastvrij. Er wordt goed voor je gezorgd en je komt niets tekort. De open keuken biedt je 'een kijkje in de keuken'. Je kan zien wie er je gerechtjes aan het maken zijn. Een smakelijk gezicht waar je meteen lekkere trek van krijgt. De wijnkaart is uitgebreid dus er is altijd wel een wijntje dat bij je gerecht past. 

Momento keuken

Live muziek

Naast een heerlijke lunch of smakelijk diner, gaan ook regelmatig de voetjes van de vloer. Er zijn leuke evenementen zoals de zondagmiddag borrel met live muziek. Elke week is er wel iets anders te beleven. Ook tijdens bijzondere dagen en feestdagen wordt er iets leuks georganiseerd.

 Lees mijn blog over Arnhem 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy