Bos & Heij

Café & Store

Een creatieve conceptstore in hartje Arnhem. De vintage en retro meubeltjes bepalen de sfeer bij Bos & Heij, een gezellige sfeer. Op de menukaart van deze sfeervolle lunchroom staat een gezond ontbijtje, heerlijke broodjes en wat lekkers voor bij de borrel. Plof neer op de bank in de kneuterige woonkamer, waar de muziek nog uit de plantenspeler komt en je geniet van zelfgemaakte, verse lunch. 

Bos en Heij Conceptstore

Bos en Heij lunch

Zelfgemaakt & vers

Bos & Heij wordt gerund door twee zussen; Daphne en Janneke. Jarenlang hebben zij gewerkt als juffrouw in het basisonderwijs, maar gooiden toen het roer om. Nu zijn zij de trotse en gastvrije eigenaren van een conceptstore. De winkel vol hebbedingetjes was er al langer en is onlangs uitgebreid met een café. De zussen houden van vers, zelfgemaakt eten. Daarom werken zij het liefst met biologische producten uit Nederland. En dat proef je! 

Bos en Heij borrelen

Sfeervol

Welke muziek er draait, bepaal je zelf. In het café staat een oude platenspeler. Zoek een leuke LP uit, schuif hem in de platenspeler en zing mee met de klassiekers. Niet alleen de heerlijke vintage muziek zorgt voor de juiste sfeer, ook de rest van het interieur brengt gezelligheid. Oude meubeltjes gecombineerd met industriële elementen zoals een betonnen vloer en houten muren. I love it! Een heerlijk, warm plekje voor een broodje en een kopje thee.

Bos en Heij tapwater

Bos en Heij hotspot

Bos en Heij Arnhem

Watertap 

Tap je eigen water! Over een glaasje water doen ze bij Bos & Heij niet moeilijk. Sterker nog, er is een heus 'tappunt'. Een kraantje, glazen en kannetjes staan er voor je klaar. Tap je eigen kraanwater om mee te nemen naar je tafeltje. Proost! 

Store

In de winkel van Bos & Heij worden originele producten verkocht. Unieke kaartjes, speciale sieraden, prachtige meubeltjes, oude bordjes en ga zo maar door. Artikelen die met zorg zijn uitgezocht en die je niet zomaar ergens vindt. Een goede winkel om een uniek cadeau te scoren. Een store vol kleinigheidjes en hebbedingetjes. Pas op, want voor je het weet, koop je de winkel leeg ;)

Lees mijn blog over Arnhem

Bos en Heij winkel

Bos en Heij store

Bos en Heij lunchtip

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in