First Eet

Eerste Hulp bij lekkere trek

In grote nood voor iets lekkers, een fijne lunch of stevige bite? Gelukkig is daar First Eet. Een heerlijke plek in hartje Arnhem waar Ted en Lisa de koffie voor je klaar hebben staan. First Eet begon als catering en online shop, maar is nu dus ook 'in het echt' te bezoeken. Met liefde, smaak en oog voor detail worden de gerechten van First Eet bereid. En zo is ook deze heerlijke conceptstore ingericht! Ruim, licht, veel planten, veel groen en vintage meubels. De sfeer is huiselijk en warm. Voorin vind je tafeltjes bij het raam met uitzicht op het Marktplein (waar straks de wekelijkse markt zal plaatsvinden!) en achterin kan je wegzakken in de comfortabele bank of fijne fauteuils. 

Smakelijk eten

Op de menukaart van First Eet staan gerechten voor een goed ontbijt, lekker lunch of borrel. De menukaart wordt regelmatig aangepast en nieuwe gerechtjes worden uitgeprobeerd. Neem als ontbijt een lekkere toast met creamcheese, lemon curd, jam en 4 geroosterde amandelen of wat dacht je van een sandwich belegen geitenkaas met stoofperencompote en gekarameliseerde hazelnoten. Klinkt goed toch? 

First Eet Arnhem

First Eet Arnhem hotspot

First Eet Arnhem lunch

Winkelen

In de First Eet Winkel vind je de favoriete sfeermakers van Ted en Lisa; robuuste en pure accessoires. Sfeermakers voor in de keuken en op tafel. Heb je een leuk product online gezien? Kom dan zeker ook eens in de winkel kijken, kan je meteen even blijven lunchen. In dit schattige winkeltje vind je tafelkleden, opbergblikken, keukenhulpjes, aardewerk en nog veel meer. 

Sunday Taste

Dé tip voor de zondag! Een lazy Sunday buffetje! Op zondag wordt het mooiste servies uit de kast getrokken en de tafel smakelijk gedekt met allerlei verschillende gerechten. Zoet en hartig, salades, taarten en nog veel meer heerlijke hapjes. Voor €15 p.p. mag je onbeperkt gebruik maken van dit heerlijke buffet. Geniet in eigen tempo van een lekkere luie zondag. Je bent de hele zondag welkom voor Sunday Taste!

Meer inspiratie voor Arnhem? Lees mijn blog!

hotspot Arnhem First Eet

lunchbar Arnhem First Eet

hotspot First Eet

IMG 20160311 114352 001

lunch hotspot First Eet

 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in