Happy Italy

Italiaans smullen 

Smullen van een goed bord Italiaanse pasta of een vers bereide pizza in een trendy omgeving! Happy Italy is een keten die je in vele steden vindt en nu ook in Arnhem is gevestigd. Dankzij de hippe inrichting straalt het meer gezelligheid en luxe uit dan je zou verwachten bij 'een keten'. Happy Italy noemt zichzelf ‘the fast Italian’, je kan er snel, maar ook gezond Italiaans eten.

Je kan bij Happy Italy terecht voor een snelle hap, voor een goede afhaal, maar zeker ook voor een avondje tafelen. De porties van Happy Italy zijn gi-gan-tisch. Het is een hele opdracht om de bodem van je bord in zicht te krijgen. Lukt dat niet? Dan neem je de rest gewoon mee naar huis. Het is helemaal oké om bij Happy Italy om een 'doggy bag' te vragen. En daar hou ik van. Geen verspilling, geen gedoe, maar gewoon mee naar huis. Ook met de kids is Happy Italy een fijne plek om te gaan eten. 

Je vindt Happy Italy vlakbij het prachtige Centraal Station Arnhem. Wandel de 'boulevard' af en naast de IMAX bioscoop zie je al de enorme pui van Happy Italy.

Meer inspiratie voor een tripje Arnhem? Lees mijn blog!

Happy Italy Arnhem3

Happy Italy Arnhem4

Happy Italy Arnhem14

Happy Italy Arnhem10

Happy Italy Arnhem11

Happy Italy Arnhem13

Happy Italy Arnhem9

Happy Italy Arnhem12

Happy Italy Arnhem2

Happy Italy Arnhem5

IMG 20160309 125150

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in