Australie & Thailand meest geliefd

thailand 1

Wij houden van Australië & Thailand 

Op de nieuwe reisbeoordelingssite 27vakantiedagen.nl hebben meer dan 500 reisliefhebbers zich uitgesproken; 'wij houden van Australië en Thailand'. Deze landen zijn het meest geliefd en werden het best gewaardeerd als 'overall' reisbestemming. Opvallend is dat in de top 5 van best beoordeelde reislanden maar liefst 4 Aziatische landen staan!

Website voor de werkende reiziger 

Ken jij het nieuwe reviewplatform 27vakantiedagen.nl al? Het idee achter 27vakantiedagen.nl spreekt me aan; een reiswebsite voor de werkende reiziger. Want hoe graag we ook vaak op vakantie gaan, als werkende Nederlander hebben we toch te maken met ons maximaal aantal vakantiedagen. Reisliefhebbers kunnen op het platform van 27vakantiedagen.nl persoonlijke reiservaringen en reisverhalen achterlaten en cijfers geven aan een land op verschillende aspecten zoals Cultuur & Bezienswaardigheden, Gastvrijheid, Natuur, Eten en Stranden. 

Uit de beoordelingen van het nieuwe reviewplatform scoort Australië gemiddeld een 9,1. Het land wordt geroemd om zijn immense variatie en het ultieme gevoel van vrijheid. Een goede tweede is Thailand met een gemiddelde score van 8,9. Thailand is geliefd om de ultieme backpacksfeer, makkelijke bereisbaarheid, prachtige stranden en heerlijk eten.

australie 1

Veel Azië in de overall top 10

Azië scoort sowieso heel hoog in de top 10 best beoordeelde landen. Met Thailand, Nepald, Indonesië én Sri Lanka op de lijst. Dit is de top 3. 

  1. Australie (9,1)
  2. Thailand (8,9)
  3. Nepal (8,8)

De 5de plaats wordt gedeeld door vier landen; Indonesië, Sri Lanka, Nieuw-Zeeland en Griekenland. Griekenland is hiermee dus het hoogst scorende Europese land is. De Azië-trend is vooral de laatste jaren steeds zichtbaarder. De jonge reiziger van tegenwoordig verruilen hun vakantie naar Spanje voor de meer uitdagende plekken in Azië. Alhoewel de vliegtickets duurder zijn, zijn de prijzen van vervoer, accommodatie en eten en drinken extreem laag. 

Het hoogst gewaardeerde Afrikaanse reisland is Zuid-Afrika op plek acht met een 8,6, gevolgd door Kenia (8,5). De top 10 wordt volmaakt door een relatieve nieuwkomer in de reiswereld: Colombia. Colombia is met een 8,5 het best gewaardeerde land van de Amerikaanse continenten. Het land lijkt steeds meer in populariteit toe te nemen. 

Canada de mooiste natuur, Italië het lekkerste eten

Op het beoordeelaspect Cultuur & bezienswaardigheden worden vooral Italië, Myanmar, India en Japan hoog beoordeeld (allemaal minimaal 9,0 gemiddeld). Echte natuurliefhebbers moeten volgers de reviewers op 27vakantiedagen.nl vooral naar Canada (deelcijfer 10,0 voor het aspect Natuur), gevolgd door Namibië, Zimbabwe en Nieuw-Zeeland. Op het onderdeel Eten scoort Italië met een gemiddelde 9,3 het hoogst, gevolgd door Thailand en India. Gastvrij zijn vooral Myanmar en de Afrikaanse landen Oeganda en Ghana (allen 9,5 gemiddeld voor Gastvrijheid). Tot slot: voor de mooiste stranden moet je - naast Australië en Thailand – vooral naar de Malediven, de Filippijnen en Brazilië.

Over 27vakantiedagen.nl

Het reisplatform 27vakantiedagen.nl is de eerste Nederlandse reisreviewsite voor landen. Het richt zich op de werkende reisliefhebber die hun vakantiedagen goed willen gebruiken en daarom de juiste bestemming willen kiezen. Voor elk bezocht land kunnen zij uitgebreide reviews achterlaten met cijferscores, een algehele beoordeling en persoonlijke tips en foto's. Naast de website met reviews ken je 27vakantiedagen.nl misschien vooral vanwege het boek De Wereld in 27 Vakantiedagen – Reisgids voor de Werkende Mens en de jaarlijkse reiskalender. Ook heeft het een populaire Facebookcommunity met 34.000 fans!

27vakantiedagen

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in