Win een rondvaart!

Vaar door de Amsterdamse grachten

update: de winnaar is bekend!

Speel toerist in eigen land en vaar rond door de Amsterdamse grachten. Die toeristen pakken niet voor niets graag de rondvaartboot. Varen is heerlijk, het is leerzaam, het is ontspannend en het is gewoon leuk om een keer gedaan te hebben. Je ziet Amsterdam vanaf dé plek waar het zo beroemd om is; de grachten! Maak je dagje Amsterdam compleet en win een rondvaart door de grachten voor 2 personen!

Maak je dagje Amsterdam compleet

Een dagje of weekendje weg naar Amsterdam? Goed idee! Behalve heerlijk shoppen in de Negen Straatjes, cultuur snuiven in het Museum Kwartier of duiven voeren op de Dam, mag een vaart door de grachten gewoonweg niet ontbreken. De grachten van Amsterdam staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het buitenland bezoeken wij regelmatig UNESCO erfgoed, maar in Nederland nog veel te weinig. Dus stap aan boord en aanschouw de stad door de ogen van een toerist! Meer inspiratie voor een dagje Anders Amsterdam? Lees dan eens mijn blog over de Westergasfabriek. 

P1240859 001

100 Highlights Cruise

Met de 100 Highlights cruise van Canal kom je langs belangrijke bezienswaardigheden zoals de grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frankhuis. Dankzij de handige audiogids aan boord weet je wat je ziet! Via het centrale audiosysteem hoor je welke bezienswaardigheden je passeert. Ook handig is de gratis Amsterdam Canal app met GPS tour. Daar kan je in 6 talen horen langs welke bezienswaardigheden je vaart. De rondvaart duurt ongeveer één uur. Ook met kids is deze rondvaart super leuk. Kinderen krijgen aan boord allemaal een kleurplaat en viltstiften. 

Winnen! 

Meedoen is super simpel. Tag op Facebook degene met wie jij de rondvaart graag wil maken of schrijf hieronder in de comments met wie jij graag naar Amsterdam wil en wie weet gaan jullie samen varen! Deel je dit bericht op Facebook, dan maak je extra kans! 

  1. Like de Facebookpagina van Soetkees 
  2. Tag of plaats in de comments hieronder met wie jij graag de rondvaart wil maken! 

Succes :) 

De winactie loopt tot en met maandag 18 april 2016.

WinnaarRondvaart

En de winnaar is... 

Joepie! Er is weer een winnaar. Het blijft een feestje om iemand blij te mogen maken met een leuke prijs. Een lieve lezer mag op pad naar het leuke Amsterdam. Ik verwacht natuurlijk wel een fotootje ;) Veel plezier! De winnares mag haar gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailen!

Voor degene die helaas net niet gewonnen hebben, er zit weer een leuke winactie 'in de koker'. Stay tuned en doe de volgende keer weer mee! 

 

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Canal.nl

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in