33 x Huisjes met Hottub

Huisje met hottub

Vakantiehuisjes met wellness

Niets zo fijn als bubbelen in een jacuzzi en daarna meteen in bed rollen. Een vakantiehuisje met eigen wellness is het ultieme onthaasten. Je hoeft helemaal niets; behalve even uitzweten in de sauna of je onderdompelen in je eigen hottub. Badderen tot je vingers rimpelen en al je zorgen weg laten lopen in het doucheputje. In deze huisjes met hottub beleef je het echte vakantiegevoel. Niet meer naar huis rijden met vermoeide ogen, maar lekker bij de open haard nog even genieten van een wijntje en dan naar bed. I love it! 

Deze vakantiehuisjes in Nederland en België hebben allemaal een eigen jacuzzi of hottub of zelfs een compleet eigen wellness. Sommige van de huisjes zijn geschikt voor twee personen, andere voor meerdere personen of het hele gezin. Heb jij nog aanvullingen op deze ultieme lijst van huisjes met hottub? 

Zoek je net iets anders?

Lees dan mijn blogs over de mooiste boshuisjes, over de mooiste plekjes op het platteland of de mooiste huisjes aan zee! 

Liever een eigen zwembad!? Lees dan mijn blog over de mooiste vakantiehuisjes met eigen binnenzwembad! of huisjes met eigen buitenzwembad

1. Boshuisje De Peel 

Boshuisje De Peel

In alle rust ontspannen in een sfeervol boshuisje mét eigen wellness! In het Noord-Limburgse 'de Peel', in een bosrijke omgeving, staat dit knusse boshuis met drie slaapkamers. Houten elementen, warme tinten en met oog voor detail ingericht. Dit boshuisje klopt van alle kanten en is bovendien van alle luxe en comfort voorzien. Zo is er een volledig uitgeruste keuken (voorzien van de basisbenodigdheden zoals koffie, thee, kruiden, peper, zout, olijfolie en een wisselend aanbod aan pasta’s, rijst en granola en dat vind ik altijd zo'n cadeautje), een warme gezellige woonkamer, drie knusse slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en shampoo en conditioner (fijn) en zelfs een wasmachine en droger (handig als je langer wil blijven!). Maar grootste troef van Boshuisje De Peel is toch wel de eigen wellness in de tuin. Even puur ontspannen onder de sterren in de houtgestookte hottub. En wat dacht je van de Barrel Sauna, een zaligheid! In de ruime tuin kan je genieten van bubbelen in de buitenlucht of een tot de late uurtjes borrelen op de overdekte loungebank. Boshuisje De Peel is gelegen op een rustig bospark in Meijel. Vanuit het boshuisje wandel je zo het aangrenzende natuurgebied De Groote Peel in. (bron foto's: boshuisjedepeel.nl)

  •  Huisje met hottub voor 5 personen
  •  In een rustig bospark, bij natuurgebied de Groote Peel
  •  Met houtgestookte hottub & sauna
  •  In Meijel (Noord-Limburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

2. Parel in 't Groen - Het Boshuis

Kijk, dit is nog eens een huisje met hottub... Verscholen tussen de bomen, in de middle of nowhere, staat één huisje. Niet zomaar een huisje, maar een heuse privé spa! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geef je over aan niets, helemaal niets. Want hier, tussen die bomen omringd door de varens, is de rust altijd dichtbij. Een huisje met hottub helemaal voor jou alleen. Het mooie? Je hoeft hier helemaal niet weg, want je kan hier ook heerlijk blijven slapen. Lees de blog van Eva over haar wellness-avontuur in de bossen. 

Lees meer over Het Boshuis

  • Wellnesshuisje voor 2 personen
  •  Verscholen tussen de bomen en varens
  •  Een luxe huisje met sauna & bubbelbad 
  •  In Moergestel (vlakbij Tilburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

3. Parel in 't Groen - De Hooiberg

Nóg zo'n mooi huisje van dezelfde eigenaren! Parel in 't Groen - De Hooiberg is omgeven door de rust van de weilanden. Je verblijft in wat voorheen een oude hooischuur was. Deze 'hooischuur' is super de luxe en biedt alles wat je nodig hebt. Een infrarood sauna, een stoomcabine en twee stortdouches met vrij gebruik van heerlijk geurende shampoo en douchegel. Middenin de kamer staat het pronkstuk; het bijzonder grote ligbad. Steek de kaarsjes aan, geniet van het vuurtje dat te zien is op de flatscreen tv en laat je (eigen) favoriete muziek uit de speakers klinken. Je bent zelf de baas over de lichten; ga je voor romantisch rood of kies je voor ontspannen geel? Klaar met badderen? Ik weet zeker dat je al je stress samen met het water weg laat lopen.

Lees meer over De Hooiberg

  •  Wellnesshuisje voor 2 personen
  • Tussen de weilanden en de koeien 
  •  Luxe wellness met sauna en bubbelbad 
  •  In Moergestel (vlakbij Tilburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

4. Betuwsch Badhuys 

Betuwsch BadhuysIn de Betuwe kan je bubbelen tot je een ons weegt. Bubbelen in je privé-wellness en vervolgens overnachten in de Pipowagen met uitzicht over de weilanden, dat kan bij het Betuwsch Badhuys. In het boerenlandschap van Lienden vind je deze kleinschalige sauna die je kan afhuren met je vriendinnen of je lief. Je wordt heerlijk in de watten gelegd, boek er nog een beautybehandeling bij en je wellnessdagje is geslaagd. 

Lees meer over Betuwsch Badhuys

5. Landgoed Moerslag - Natuurlofts®

Huisjes met hottub Landgoed Moerslag NatuurloftsOp het mooie Landgoed Moerslag in Limburg staan vijf unieke Natuurlofts®. Een natuurhuisje dat volledig eco-neutraal is en middenin de natuur ligt. Je kijkt uit op de weilanden en bossen van het Savelsbos en de landerijen van het Limburgse landschap. Eenmaal binnen, ben je nog steeds een beetje buiten. Door de enorme pui en hoge plafonds heb je een prachtig panorama op de omgeving. De Natuurlofts® zijn unieke ingericht: Aarde, Rust, Water, Lounge en Koken. En over onthaasten in een hottub gesproken; dan moet je huisje Water hebben! Natuurloft® Water heeft een bubbelbad bij het raam én een hottub buiten. Deze huisjes hebben allemaal een hottub; soms binnen, soms buiten. (bron foto's: landgoedmoerslag.nl

  •  Unieke Natuurlofts® van 2 tot 5 personen
  •  Weidse uitzichten
  •  Unieke lofts met hottub 
  •  Op landgoed Moerslag (vlakbij Maastricht)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

6. De Vier Eiken 

De Vier Eiken WapserveenOvernachten in een bijzonder wellnesshuisje middenin de Drentse natuur! De stijlvolle natuurlodges van de Vier Eiken beschikken over een privé sauna en een hottub op het terras. De luxe vakantiehuizen hebben houten plafonds, een gezellige speksteenkachel en aardverwarmde vloeren. Overal komt de natuurlijk terug, in de omgeving en in de huisjes. Er zijn twee type natuurlodges: Natuurlodge Wellness Special en Natuurlodge Wellness Comfort. Het wellnesshuisje Natuurlodge Wellness Special beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond, waarvan 1 met badkamer en suite, en 2 bedsteden op de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u tevens de luxe badkamer met regendouche en wastafel. Het luxe vakantiehuis voor 8 personen beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 enkele bedden op de begane grond. Maar grootste troef is misschien toch wel het fantastische uitzicht! De natuurlodges zijn allemaal vrijstaand en waar je ook kijkt, je ziet overal natuur! Aan de ene kant de bosrand aan de andere kant het natuurgebied Holteringerveld (bron foto's: deviereiken.nl

  • Natuurlodges tot 8 personen 
  •  Middenin in de Drentse natuur
  •  Eigen privé sauna en hottub op het terras
  •  In Wapserveen (natuurgebied Holtingerveld)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

7. Gasterij Lieve Hemel 

Gasterij de Lieve HemelOh wat een hemels plekje is dit! Deze staat zo hoog op mijn verlanglijstje om eens te bezoeken. De stijl, de sfeer, zo smaakvol en warm en gezellig. Blauw, brocante en zalig linnen. Bij Gasterij Lieve Hemel kan je niet alleen genieten van een wellness-arrangement, maar je kan er ook heerlijk eten! Er zijn vijf romantische gastenkamers, een zespersoons boutique appartement genaamd Mon Rêve en dan is er nog Maison du Jardin, een klein lieflijk boutique appartement voor 2 volwassen en 2 kinderen. In elke kamer is er dezelfde brocante, gezellige sfeer. In de Bistrobar kan je 5 dagen in de week dineren en op vrijdagavond is er een wijnavond met een Plankje vol Franse en Zuidelijke delicatessen. Boek je het wellness-arrangement dan mag je gebruik maken van de Dutch-tub, de sauna en de zwemvijver en mag je heerlijk blijven eten. Je kan je arrangement ook nog uitbreiden met een massage door Moments of Lush! Op en top verwennerij! (bron foto's: GasterijLieveHemel.nl)

  •  Boutique kamers en appartementen van 2 tot 6 personen 
  •  Brocante, boutique stijl mét heerlijke Bistrobar
  •  Dutch-tub, sauna en zwemvijver en massagemogelijkheden
  •  In Sevenum (Limburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

8. Natuurhuisje in Lekkerkerk

Natuurhuisje LekkerkerkDit natuurhuisje heeft een prachtig, weids uitzicht over het water. Het wereldberoemde Kinderdijk ligt aan de overkant van de rivier de Lek. Dit unieke natuurhuisje heeft een eigen wellness; een infraroodsauna, Turkse stoomdouche en een bubbelbad met openslaande deuren! Dankzij die deuren heb je het gevoel buiten te zijn. De boten komen voorbij varen, uren kijkgenot gegarandeerd. Het natuurhuisje verleent zich helaas niet voor honden, baby's en kinderen (bron foto's: Natuurhuisje.nl).

  •  Natuurhuisje voor 2 personen
  •  Weids uitzicht over het water
  •  Eigen wellness en bubbelbad
  •  In Lekkerkerk (Vlakbij Kinderdijk)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

9. Boutique bungalow no.1 Rheezerveen

Boutique Bungalow RheezerveenMidden in het bos van het Vechtdal vind je deze sfeervolle boutique bungalow. De bungalow is gebouwd als loft en echt een plek om even helemaal weg te zijn. De bungalow heeft twee (!) open haarden, een sfeervol relaxterras en een boskas! Bij te boeken zijn de hottub en sauna, inclusief houtpakket voor 50 euro per dag. Het pakket bestaat uit badjassen, saunahanddoeken, hout, olie voor de sauna en 1000 liter water.De bungalow is in 2019 geheel verbouwd en heeft een nieuwe look gekregen. De privésauna en hottub staan in het bos! Met de aanwezige badjassen kruip je na de sauna met een goed glas wijn voor de haard in de boskas. De bungalow heeft twee slaapkamers; eentje met een tweepersoosbed en een slaapkamer met twee losse bedden (bron foto's: Airbnb.nl)  

  •  Boutique Bungalow tot 4 personen 
  •  In de bossen met boskas en open haarden
  •  Eigen privésauna en hottub 
  •   In het bos van het Vechtdal (Overijssel)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

10. Boutique Bungalow no.2 Rheezerveen 

Huisje met hottub en sauna RheezerveenVan dezelfde eigenaren als Boutique Bungalow no. 1 (hierboven) is ook dit huisje met hottub een dikke hit! Al even stijlvol ingericht en met dezelfde wellness-faciliteiten. Dit huisje heeft niet alleen een hottub, maar ook een sauna, relaxterras, gave boskas en een vuurhaard. Het vakantiehuisje is zo ingericht dat er vele open ruimtes ontstaan. Het uitzicht vanuit de bungalow over de tuin is prachtig. De bungalow is in 2020 van een geheel nieuw jasje voorzien. Ook hier boek je de hottub en de sauna voor 50 euro per dag bij. Het pakket bestaat uit badjassen, saunahanddoeken, hout, olie voor de sauna en 1000 liter water. (bron foto's: Airbnb.nl)

  •  Boutique Bungalow tot 4 personen 
  •  In de bossen met boskas en open haard
  •  Eigen privésauna en hottub
  •   In het bos van het Vechtdal (Overijssel)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

11. Luxe huisje met hottub Drenthe

Luxe huisjes DrentheOp een kleinschalig, gastvrij vakantiepark staan een paar luxe buitenhuisjes en er is een privé-wellness voor 2 personen die je kan afhuren. Ook is er één wellness-huisje voor 2 met eigen hottub op de (overdekte) veranda. Het Wellness-House heeft een sfeervol interieur, luxe badkamer, veel privacy en toch een prachtig uitzicht. Dit huisje heeft dus als enige een eigen jacuzzi ingebouwd in de veranda. Om het helemaal af te maken, kan je een ontspannende lichaamsmassage bijboeken. Er zijn ook andere huisjes, Tree House, geschikt tot 4 personen. De wellness-tuin kan, zoals gezegd, afhuren. Het is een apart veld omzoomd met beukenhagen en beschutting zodat je volledige privacy hebt en bescherming tegen de wind (bron: luxehuisjeshuren.nl)

  •  Luxe buitenhuisjes van 1 tot 4 personen 
  •  Wellness-House met eigen jacuzzi
  •  Wellness-tuin die je kan afhuren
  •  In Erica (Drenthe)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

12. Tiny Houses Europarcs De Zanding

Droompark de ZandingOp Europarcs De Zanding staan verschillende schattige tiny houses! Veel van deze huisjes worden verhuurd door particulieren en zijn door uniek ingericht. De Tiny Houses liggen midden op het bosrijke park. Er zijn Tiny Houses voor 2 personen en Tiny Houses voor 4 personen. De huisjes grenzen aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten, een barbecue en een heerlijke hottub! Het hout wat je nodig hebt voor de barbecue en hottub kan je bij het park kopen (die hoef je zelf niet te sprokkelen in het bos) (bron foto's: Europarcs.nl)

  •  Super schattige Tiny Houses voor 2 tot 4 personen
  •  In bosrijke omgeving Veluwe
  •  Gedeelde binnenplaats met hottub
  •  In Otterlo (Veluwe)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

13. Onthaasten in de Achterhoek 

Onthaasten in de Achterhoek LieveldeIn het Gelderse Lievelde vind je een kleinschalig vakantiepark met allemaal wellness-huisjes. Er zijn in totaal 12 luxe vakantiehuizen. Elk huisje heeft wellness faciliteiten: een sauna, hottub of jacuzzi en sunshower. Er is zelfs een luxe huisje met privé zwembad! De vakantiehuisjes zijn stijlvol ingericht en geschikt van 4 tot 6 personen. Elk huisje heeft zo zijn eigen specialiteiten. Zo zijn er huisjes met een hottub buiten en huisjes met een prachtig uitzicht vanuit je hottub. Wil je je verblijf nóg luxer maken dan kan je ook een massage aan huis boeken of een kok op locatie of een onbijt-butler! (bron foto's: Onthaastenindeachterhoek.nl) 

  •  Luxe wellness-huisjes van 2 tot 6 personen 
  •  Kleinschalig vakantiepark in de Achterhoek 
  •  Eigen sauna en eigen hottub of jacuzzi
  •   In Lievelde (Gelderland)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

14. Hei 15 

Hei15 Sint GeertruidWauw! Dit is een bijzonder stijlvol adresje. Dat een melkveehouderij én een stijlvol B&B hand in hand kunnen gaan, laat Hei15 eens even zien! De gerenoveerde boerderij heeft nog steeds een landelijk karakter maar ook met een hele moderne, hedendaagse architectuur. Er zijn 5 design B&B kamers en er is een vakantiewoning van 6 tot 8 personen. Een prachtig weids uitzicht over de weilanden en dat vlakbij Maastricht. Er is hier volop ruimte! Lekker tot rust komen met zijn twee of juist naar 'buiten' met het hele gezin. Er is plaats genoeg. Verspreid over het erf zijn verschillende terrassen en relaxplekken en er is volop speelruimte! Ow ja, en in het weiland staat ook nog een privé hot tub! Afgelopen zomer was er ook een pop-up restaurant 'De Veldkas' in het weiland. Dat zag er zo ongelooflijk gaaf uit! Culinair dineren in een kas. Als het dit jaar weer is, dan gaan we zeker een keertje proberen te gaan. Want dit is zo'n plekje, daar wil je een keer naartoe! (bron foto's: Hei15.nl)

  •  Stijlvolle design B&B en een vakantiewoning van 6 tot 8 personen
  •  Tussen de weilanden 
  •  Zó stijlvol en tot in de puntjes verzorgd
  •  In Sint Geertruid (vlakbij Maastricht)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

15. Hut 16

Hut 16 ZutphenEen oude timmerwerkplaats omgetoverd tot bijzondere B&B mét privé wellness en dat midden in de stad! Deze unieke B&B is werkelijk 'one of a kind'. De oude werkplaats heeft nog steeds de karakteristieke details zoals houten balken en is toch helemaal van deze tijd. Met een grote knipoog naar het verleden met retro meubels en accessoires, is Hut16 een unieke pareltje. De ouderwetse platenspeler is ook zo'n heerlijke retro accessoire, als je niet uitkijkt zit je de hele middag LP's te draaien. Dankzij de gloednieuwe privé wellness met bubbelbad en sauna, is Hut16 een oase van rust in hartje Zutphen. Hoewel Zutphen een super leuk stadje is, wil je eigenlijk helemaal niet meer weg uit deze B&B! 

16. Wikkelboat Nr. 2 Rotterdam 

Wikkelboat nr.2 RotterdamEen drijvend wikkelhuisje in centrum van Rotterdam. Dit kleine, romantische, drijvend 'bootje' is een uniek exemplaar. De Wikkelboat is 33 m2 groot en er zijn twee slaapkamers. Het is klein, maar fijn en is van alle gemakken voorzien; verwarming in de winter en airco in de zomer. Behalve het knusse, houten interieur heeft deze Wikkelboat nog een fantastische troef... Een eigen jacuzzi! Daarnaast mag je gratis gebruik maken van 2 elektrische fietsen. Optioneel kan je ontbijt, lunch en een bootje bijboeken. Een uniek huisje op het water met eigen hottub, I love it! (bron foto's: Booking.com)

  •  Unieke Wikkelboat van 2 tot 4 personen
  •  Wikkelhouse drijvend op het water 
  •  Eigen jacuzzi met uniek uitzicht
  •   In het water van Rotterdam
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

17. Blauwe huisje met hottub

Blauw houten huisje met hottub FlevolandDit prachtige blauwe huisje springt meteen in het oog! Een heerlijke plek, ver weg van alles en iedereen, om even helemaal tot rust te komen. De studio is een warme, inspirerende open plek van waaruit je uitzicht hebt op de enorme, groene tuin. Even relaxen in je eigen houtgestookte sauna of in de houtgestookte hottub. De vuurtjes mag je zelf aanstoken (geen probleem toch, lekker fikkie stoken is dus ook inbegrepen) Helemaal voor jou alleen. Je eerste sauna sessie zit bij de prijs inbegrepen, daarna is het 25 euro per keer. De studio is 60 m2 groot en de tuin is maar liefst 2.000 m2 groot! Hier ben je echt even achteraf. Dichtstbijzijnde stad is Lelystad. (bron foto's: Airbnb.nl)

  •  Romantisch blauwe studio met wellness
  •  Achteraf, met een enorme tuin van 2.000 m2 
  •  Houtgestookte hottub en houtgestookte sauna
  •  In Jagersveld (Flevoland)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

18. Zwevende Hemel Buitengewoon Logeren

Zwevende Hemel Buitengewoon Logeren EpeBuitengewoon logeren op een boerderij met een buitengewoon natuurlijk uitzicht én een eigen hottub! Het wild trekt aan je voorbij terwijl je op de royale veranda geniet van de avondzon. Trek je wandelschoenen aan en ga wild spotten in het woeste bos of wandel naar de boerderij en bewonder de dieren daar. Daarna steek je knus de haard in het huisje aan en geniet je van de avondzon. De inrichting is buitengewoon sfeervol, veel natuurlijke tinten en materialen. De hele Lodge is gemaakt met stammen hout uit het omliggende bos. Dankzij het sedum dak gaat de Lodge volledig op in de natuur. Er is een (biologisch) winkeltje aanwezig waar je bijvoorbeeld verse melk en eieren kunt kopen. Een ontbijtje kan worden bijbesteld zodat je 's ochtends kan genieten van lekkere verse broodjes. De Lodge heeft twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. (bron foto's: Trivago.com)

  •  Natuurlijke Lodge voor 2 tot 4 personen
  •  Op de boerderij met uitzicht op de weilanden
  •  Eigen hottub
  •  In Epe (op de Veluwe!)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

19. Tiny House Alde Feanen

Tiny House Alde Feanen FrieslandMiddenin natuurgebied van de Alde Feanen, naast een klein natuurkampeerterrein staat een schattig Tiny House. Eigenaar Jurjen heeft het huisje helemaal zelf gemaakt en zelf ingericht, met natuurlijke elementen, hout en steen en fijne lichte kleuren. Het keukentje is een echt oude. De grote eetkamertafel staat voor het enorme raam en biedt uitzicht op de ooievaars. Overal waar je kijkt is natuur en op het kampeerterrein is zelfs een ooievaarsdorp! Het Tiny House heeft boven twee slaapkamers; eentje met een tweepersoonsbed en eentje met twee-eenpersoonsbedden. Je kan een houtgestookte hottub bij huren voor 90 euro per verblijf. Zo blijft de basisprijs laag en voor iedereen toegankelijk, aldus de eigenaren. Vanaf het kampeerterrein wandel je zo het prachtige landschap in. (bron foto's: Airbnb.nl)

  •  Tiny House van 2 tot 4 personen
  •  Op een natuurkampeerterrein in de Alde Feanen 
  •  Houtgestookte hottub bij te huren voor 90 euro per verblijf
  •  In Earnewald (Friesland)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

20. Twee boomhutten met hottub

Boomhuisjes met hottub Amsterdam

Hoe cool is dit? Je logeert in dit schattige, houten huisje op hoogte middenin de natuur. Met een prachtig uitzicht over de grasweiden en de uitgestrekte landerijen. In de glazen kas vind je een ware leefkeuken! Hier kan je heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken of 's avonds een spelletje spelen. Op het terrein staan twee van deze boomhutten, elk met een comfortabel tweepersoonsbed. De boomhuisjes en de hottub liggen beschut en bieden beide uitzicht over de weilanden. Ook is er een douchecabine met twee toiletten. Als gast huur je het hele terrein. Even helemaal weg, opladen in de natuur, en dat op korte afstand van Amsterdam! Wat een heerlijke huisjes met hottub! (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Boomhuisjes met 2-persoonsbed
  •  Op een privéterrein, tussen de weilanden
  •  Glazen kas met leefkeuken en een hottub
  •  In Nigtevecht (Utrecht)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

21. Natuurhuisje Alpaca 

Natuurhuisje Alpaca Mariahout

Kijk nou wat een knus huisje! Ontwaak met uitzicht op de alpaca weide! Een origineel en avontuurlijk verblijf voor een ontspannen weekendje weg. Dit natuurhuisje ligt aan de rand van het bos op een kleinschalige locatie met uitzicht op de weides. Neem gezellig binnen plaats, bij de open haard, en kijk door de grote raampartijen naar de schattige dieren buiten. Of neem de alpaca's mee voor een wandeling door de natuur. De natuur is hier overal. Het natuurhuisje ligt aan de rand van een bos. Of ga gezellig zitten op het overdekte terras. Op het terras staat ook nog eens een hottub die je kan bijboeken tijdens een verblijf! Echt een geweldige plek voor een bijzonder uitje. Dit natuurhuisje heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 4 personen (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  4 volwassenen
  •  Met uitzicht op de Alpaca-weide, aan de rand van het bos  
  •  Met open haard en hottub! 
  •  Op kleinschalig landgoed in Mariahout (Noord-Brabant)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

22. Van der Valk de Cantharel - De Boshut | Apeldoorn

Boshuis De Cantharel

Okay, vergeet al je vooroordelen over Van der Valk. Want wist je dat ze verrassend mooie accommodaties hebben? De Boshut is er zo eentje om 'door een ringetje te halen'. Gelegen in het ook al zo mooie Hotel De Cantharel, aan de rand van de Veluwe. Verscholen tussen de bomen ligt de charmante Boshut. Een knusse accommodatie waar je je terug trekt met goed gezelschap en een glaasje wijn bij de kachel. Je geniet hier van de rust en de natuur, ga het bos in of geniet van nog meer luxe in je eigen outdoor-bubbelbad. Wanneer je een verblijf boekt bij De Boshut is alles voor je geregeld; koffie en thee staan voor je klaar, elke dag een goed gevuld koelkast met wijn, bier en fris! Voor een culinair diner ga je naar "Huisje James" dat naast De Boshut ligt. In de ochtend staat er een goed gevulde ontbijtmand voor je klaar. Het kost wat, maar tjonge, dan heb je ook wat! Je wordt helemaal in de watten gelegd en hoeft aan niets meer te denken. Dat is nog eens opladen in de natuur.  De boshut is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen (3-11 jaar). De kinderen slapen op de vide in de woonkamer. Neem zelfs uw eigen paard mee, die een eigen luxe stal in het paardenhotel heeft (tegen betaling). Last but nog least, je kan natuurlijk ook nog gebruik maken van de wellness-faciliteiten van Hotel De Cantharel! (bron foto's: vandervalkapeldoorn.nl)

  •  Uniek, charmante Boshut 
  •  In de bossen van Hotel de Cantharel
  •  Luxe verblijf, gevulde koelkast én een eigen bubbelbar op de veranda 
  •  Aan de rand van de Veluwe (Apeldoorn)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

23. Buitengoed Ruysbos 

Buitengoed Ruysbos hottub

Midden in de natuur in het bos (je eigen bos!) en aan het water vind je een uniek 10-persoons vakantiehuis en drie bijzondere luxe glampingtenten. Het bosgebied waar deze accommodaties staan is maar liefst 2,5 hectare groot. Met gemak kom je hier niemand anders tegen. Genoeg ruimte om verstoppertje te spelen, een schat te zoeken, even een balletje te slaan op de tennisbaan of een stukje varen met de kayak. Het 10 persoons vakantiehuis is echt een uniek buitengoed aan het water met eigen tennisbaan. De inrichting is super stijlvol en gezellig. Het natuurhuis heeft 4 slaapkamers. Omringd door groen, groen en nog eens groen. Lees mijn blog over Buitengoed Ruysbos! 

24. Parc Buitengewoon 

Parc Buitengewoon

Buitengewoon bijzonder! Een bijzondere glamping op een buitengewone locatie in Noord-Limburg. Wel kamperen, maar dan zonder het gesleep van spullen, de luxe van een warme kachel of een hottub. Je kan kiezen voor een natuurhuisje of voor de luxe vaste tenten. En in de wintermaanden kan je er zelfs kamperen in de kas! En kijk nou naar de inrichting van de tipi-tenten! Compleet met luxe bedden en bankstel. Het ontbreekt je aan werkelijk niets. En sommige van de tenten hebben een eigen privé hottub.Het bed wordt voor je opgemaakt voor aankomst en een handdoeken- en keukendoekenset zijn aanwezig. (bron foto's: Parcbuitengewoon.nl)

  •  Luxe glampingtenten met opgemaakte bedden
  •  Op het rustige platteland van Noord-Limburg
  •  Glazen kas voor diner (en winterkamperen!) en tenten met privé-hottub!
  •  In Ven-Zelderheide (Limburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

25. Pipowagen met hottub

Pipowagen hottub Vuren

Kijk nou naar deze klein maar fijne Pipowagen voor 2. Het ziet er knus en gezellig uit. Even terug naar de basis, geen televisie maar uitzicht op de weilanden. De pipowagen heeft een fijne serre en van daaruit kan je genieten van de schitterende zonsondergangen terwijl je bij de kachel zit. Onder de buitendouche kan je heerlijk warm douchen onder de sterren. De pipowagen is klein, maar heeft alles wat je nodig hebt. Er is een fijn tweepersoonsbed met beddengoed, een houtkachel, klein kooktoestel, buitendouche met warm water, handdoeken, vuurschaal ennnn een heerlijke ruimte houtgestookte hottub! (deze dien je bij te boeken). De pipowagen staat op een privé terrein, tussen de weilanden en op steenworp afstand van de Linge en de Waal. (bron foto's: Natuurhuisje.nl)

  •  Pipowagen voor 2 volwassenen
  •  Met uitzicht op de weilanden 
  •  Met houtkachel en houtgestookte hottub (bij te boeken) 
  •  Op privéterrein in Vuren (Gelderland)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

26. Mooi Twente Lodges 

Mooi Twente Lodges

Op een mooie locatie in het Hof van Twente, omgeven door prachtige natuur, staan de luxe lodges van 'Mooi Twente Lodges'. Een kleinschalig vakantiepark met luxe, vrijstaande lodges. De lodges hebben een eigentijds design met een aangelegde tuin en terras. Ennnnn, dat maakt het natuurlijk helemaal luxe, een eigen saune én jacuzzi! De chalets hebben een oppervlakte van 70 m2 en nog een 30 m2 aangelegd terras. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers. In de buitenlucht bubbelen tot je vingers rimpelen. Het ultieme vakantiegevoel in Twente. Het gezellige dorpshart van Markelo is slechts enkele minuten rijden. (bron foto's: Mooitwentelodges.nl)

  •  Luxe chalets tot 4 personen
  •  Op kleinschalig vakantiepark omgeven door groen
  •  Met eigen sauna en een jacuzzi op het terras 
  •  In het groene Twente (Markelo)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

27. Zwier Vrijhaven van de Stad | Amsterdam 

Zwier Vrijhaven Amsterdam

Dit is een beetje een vreemde eend in de buit, want het ligt niet echt op het platteland, maar zo voelt het wel! Even helemaal opladen en dat in de achtertuin van Amsterdam! Het doel van Zwier is dat jij opgeladen naar huis gaat. Lummelen op het gras, dobberen op het water, een middagdutje doen, wat jij wil. In de prachtige Havenhuisje kom je zeker tot jezelf. De Tiny Houses komen met vele extra's zoals een kingsize bed, een regendouche, gebruik maken van de houtgestookte hottub en sauna, inclusief afhaalmaaltijden, drie uur varen in een fluisterbootje, gebruik maken van de SUP, kano of kayak én yogalessen! Dat is toch niet normaal?! De Vrijhavenhuisjes en Havenhuisjes zijn geschikt voor 3 personen. Daarnaast zijn er ook nog luxe tenten en het schip De Pakschuyt. Als klap op de vuurpijl is er nog de Eilandhut. Een huisje op een onbewoond eilandje. Helemaal voor jou alleen, midden op de Vinkeveense Plassen. Met een sloepje naar je eigen hutje. Er staat een tweepersoons-boxsrping en er kan nog een klein Zwiertentje opgezet worden. Er is een simpel keukentje en een kachel en er is geen Wifi, bewust niet. Om even helemaal uit te checken. (bron foto's: Zwier.nl)

  •  Tiny Houses voor 2 á 3 personen
  •  Aan het water, omringd door water
  •  Echt opladen met zóveel extra's om te ontsnappen aan het dagelijks leven 
  •  In de achtertuin van Amsterdam
  •   Check prijzen & beschikbaarheid

28. Het Wylde Pad | Friesland 

Het Wylde Pad vakantiepark

Het ontstaan van dit hippe vakantiepark is toch wel een verhaal apart. Neem de inspirerende Rachel a.k.a. 'de Huismuts' die je vast al kent (ken je haar nog niet, dan moet je haar zeker gaan volgen), haar stoere vent en een ondernemende vriend en je hebt de perfecte samenstelling voor het brein achter Het Wylde Pad. Rachel laat zich niet vangen in één woord; ze is een inspirerende mamablogger, lifestyle-influencer, interieurstyliste met een warme stijl én schreef het boek 'Mom You Got This'. En toen ineens kocht ze een heel vakantiepark! Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en helemaal gestyled a la Rachel. Warm, knus, comfortabel en in een hip jasje. Op het vakantiepark heerst een echt festival-sfeertje met borreluurtjes, singer-songwriter avonden bij het kampvuur en swingende livemuziek op het terras. Het Wylde Pad is gelegen in het prachtige buitengebied van Twijzelerheide. Het park beslaat meer dan 14000 m2 grond met een natuurlijk vennetje (de pingo!) en eigen bos. "Het Wylde Pad biedt voor ieder wat wylds". (bron foto's: hetwyldepad.nl

  •  Vakantiehuisjes Wylde 4 en Wylde 6 hebben een eigen hottub
  •  Op 14.000 m2 grond met een natuurlijk vennetje
  •  Hip vakantiepark met festivalsfeertje  
  •  In Twijzelerheide (vlakbij Drachten)
  •   Check prijzen & beschikbaarheid

Huisje met hottub in België! 

Onze zuiderburen kunnen er ook wat van hoor! Boshuisjes met bubbelbad, natuurhuisjes met hottub en schattige cabins met sauna en dat allemaal in de mooie Belgische natuur. 

29. Nutchel, Ardennen België

Nutchel Cosy Cabins Ardennen BelgieNog zo'n pareltje! Tjonge wat zijn deze Nutchel cabins mooi zeg. Zet deze ook maar op je verlanglijstje (heb ik al gedaan). Je vindt de prachtige cabins op Forest Camp Les Ardennes, in de buurt van Martelange in een weelderige en groene omgeving in het hart van de Ardennen. Op het forest camp vind je 26 Cosy Cabins, midden in de natuur, omringd door groen. De Cosy Cabins hebben grote stalen ramen waardoor de natuur helemaal naar binnen wordt gezogen. De houten huisjes zijn zó charmant; met een houtkachel, olielampen en kaarsen. Een tiny house met alle comfort van binnen; gezellige zitplekken, grote bedden, een warme douche, een keukentje en een eigen toilet. Ook heeft elke cabin een eigen gasbarbecue. "Bij Nutchel draait alles om bescheidenheid, ruwheid en het respecteren van de eenvoudige schittering van de natuur". Er is ook een gezamenlijke ontmoetingsruimte 'De Chalet' waar je iets kan kopen, kan ontspannen en tijd kan doorbrengen met andere 'Nutchies' rondom het kampvuur. De Tree Trunk Cabin heeft een eigen hottub! Er is een Tree Trunk voor 2 personen en eentje tot 6 personen. The Tree Trunk heeft bovendien een extra overdekt terras in een torentje, zo’n 3,5 meter boven de grond. Back to nature, maar dan wel met de luxe van een hottub (bron foto's: Nutchel.be). 

  •  Cosy Cabins van 2 tot 6 personen 
  •  Back to nature! Prachtige cabins in het bos
  •  Tree Trunk Cabin heeft een eigen hottub
  •  In het groene hart van de Ardennen (vlakbij Martelange)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

30. Nooz, Grobbendonk België

Nooz wellness Grobbendonk BelgiëEen echt speciaal adresje voor een speciale gelegenheid. Je betaalt wat, maar tjonge, dan heb je ook wat! Wij hebben zelf een keer mogen ervaren hoe bijzonder deze plek is. Je wordt er heerlijk in de watten gelegd. Baden in luxe middenin het bos, badderen in je eigen hottub tussen de bomen of in je eigen privésuite met Floating Bath...Deze wellness-plek doet alles voor de ultieme weldaad-ervaring. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden; De Forest Lodge (in het bos met een met uitzicht op je privébos, waterbed en giga Floathing Bath), De Heaven Lodge (met jacuzzi, private cinema en lichtervaring) en De Imagine Lodge (met private cinema en sfeervol fotodecor). Je kan je verblijf zo luxe maken als je wil en allerlei extra's bijboeken; zoals een diner bij kaarslicht, massages of een Dutch-tub ervaring. Een heerlijk ontbijtje is inbegrepen (bron foto's: Nooz.be)

  •  Luxe wellness lodges voor 2 personen
  •  Jacuzzi, Dutch-tub en massages bij te boeken
  •  In een luxe villa met privé-bos
  •  In Grobbendonk (België)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

31. Warredal, Belgisch Limburg

Warredal boshuisjes BelgieIn Belgisch Limburg, vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven, ligt Recreatiedomein Warredal. Deze bijzondere plek bied je een totaalbeleving in de natuur; overdag de bossen in en ontspannen in het Adventure Park en dan overnachten in het Forest Camp. En juist dit Forest Camp is echt zo gaaf! Er zijn 29 Cosy Cabins en 3 Cosy Houses en wat zijn ze allemaal mooi. En enkele van deze huisjes hebben een eigen hottub (kijk even goed met boeken!). In de knusse Cosy Cabins ga je 'back to nature'. Hier is geen wifi, hier maak je verbinding met de natuur. Deze tiny houses zijn volledig ingerichte vakantiehuisjes met zit- en eetgedeelte, badkamer, een keukentje en een overdekt terras. In de feeërieke huisjes kom je helemaal tot rust tussen de boomtoppen. Net iets groter dan de Cosy Cabins, maar ook hier is slow living de boodschap. Er zijn ook nog leuke extra bij te boeken, zoals een ontbijt- of picknickmand, de wellnesscabine en de barbecuehut. Warredal was oorspronkelijk een hippisch centrum (en nu nog steeds!) dus je kan ook genieten van paardrijden en ponyritjes. Ow ja, er is ook nog een heuse boomhut! En wat voor eentje! In deze boomhut is plek voor 6 en toch heb je de nodige privacy. Je ouders, grootouders of vrienden slapen namelijk in hun eigen cabin met toilet en beneden de grote boomhut is een gezamenlijk ruimte mét hottub! (bron foto's: Warredal.be

  •  Boshuisjes van 2 tot 6 personen
  •  Back to nature op een prachtig domein middenin de natuur  
  •  Gezellig houten huisjes en boomhutten (sommige met hottub)
  •  In de bossen van Recreatiedomein Warredal (Belgisch Limburg)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

32. Treelodge, Retie België

Treelodge Boomhut Retie BelgieEen echte kinderdroom; overnachten in een boomhut. Nou ja, kinderdroom, zeg maar gewoon droom! In de bossen van Retie vind je een waar boomhuttendorp. Bij Treelodge staan nu 3 luxeboomhutten, maar op termijn wordt dit uitgebreid naar 8 boomhutten voor maximaal 6 personen. Alle boomhutten zijn zelf ontworpen en gebouwd en daardoor unieke exemplaren. Treelodge is een beleving in de natuur. Het is een avontuur en de ultieme vrijheid. Het is 'back to nature', maar dan wel met een verrassend luxe boshuisje. De boomhutten zijn heel gezellig en comfortabel; er is een houtkachel (maar ook verwarming), je kan er koken (maar je mag ook buiten koken op een BBQ of kampvuur of rookoven!). Je kiest zelf hoe basic of luxe je het wil hebben. Slaap je in de hangmat onder sterrenhemel of in een zacht bedje in de hut? Er zijn nu drie boomhutten: Tjiftjiaf (van 2 tot max. 4 personen), Bonte Specht (van 4 tot max. 6 personen mét hottub!) en Bosuil (van 4 tot 5 personen). De Bonte Specht is het enige huisje met hottub (bron foto's: Treelodge.be)

  •  Boomhutten van 2 tot 6 personen
  •  In de bossen 
  •  Kinderdroom in een boom (met hottub!)
  •  In de bossen van de Stille Kempen (Retie, België)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!

33. Les Cabanes de Rensiwez, Ardennen België

Les Cabanes de Rensiwez Ardennen BelgieIn het hart van de Ardennen, verscholen in een groen keteldal, liggen de hutten van Les Cabanes de Rensiwez verstopt. Maar niet zomaar hutten! Authentieke hutten met houtkachel, kitchenette en artisanaal houten meubilair. In Le Moulin (het prachtig rode huisje) vind je een zestal suites voor twee personen. Deze suites zijn, net als de hutten, volop met hout en natuurlijke elementen ingericht. Je kan kiezen waar je het liefste op dit mooie landgoed wil verblijven; aan de rivier, op de heuvel of op de heuveltop. De hutten zijn geschikt van 2 tot 6 personen en sommige hebben een Scandinavisch buitenbad, andere een panoramisch glasdak met daaronder het bed of een eigen sauna-hut en zo heeft elke hut zijn eigen troef. Wil je graag een huisje met Scandinavisch bad of sauna, kijk dan even goed bij het boeken welk huisje je neemt (bron foto's: lescabanesderensiwez.be

  •  Hutten van 2 tot 6 personen 
  •  Verscholen in een groen dal
  •  Unieke, houten inrichting (sommige met Scandinavisch bad of sauna!)
  •  In de Ardennen (vlakbij Houffalize)
  •  Check prijzen & beschikbaarheid!
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in