café Martinus

Kleurrijk lekker

Ohhh, ahhhh. Ik kijk mijn ogen uit terwijl ik door de grote groene schuifdeuren naar binnen loop. Heerlijk kleurrijk, een beetje tropisch zelfs. Een groen behangetje met roze lamp 'I woke up like this' en wacht dacht je van die lange roze leestafel met prachtige schilderijen? Maar hier houdt het kleurenpalet niet op. Ook op mijn bord is het een fantastisch feestje! Mijn zoete pancakes zijn versierd met eetbare bloemetjes. De ene creatie ziet er nog smakelijk uit dan de andere. En smaken doet het.

Bij Café Martinus staan er originele gerechtjes op de kaart; een keer wat anders dan het standaardontbijtje of een tosti voor de lunch. Hoe laat het ook is, ontbijten mag je hier altijd! Voor een uitslaper als ik, klinkt zoiets altijd als muziek in de oren. Lekker lang in je (hotel)bed blijven liggen dus en dan naar Café Martinus voor de beste start van je dag. Ow ja, en vergeet ook niet om eventjes naar het toilet te gaan (ook al zo leuk!). 

Wat is het jammer dat ik niet uit de buurt kom. Want een tentje zoals deze, zou ik heel graag 'platlopen'. 

Adres: Spaarne 82-98, Haarlem

Cafe Martinus Haarlem

Cafe Martinus Haarlem2

Cafe Martinus Haarlem8

Cafe Martinus Haarlem4

Cafe Martinus Haarlem6

Cafe Martinus Haarlem9

Cafe Martinus Haarlem5

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy