Win 2 tickets Zuid-Afrika

Spreek Zuid Afrikaans en win tickets! 

Hoe goed ben jij in het spreken van talen en dialecten? Breek je tong over één van de Zuid-Afrikaanse dialecten, waag je kans en win 2 retourtickets naar Zuid-Afrika! Deze toffe winactie wilde ik graag weer even met jullie delen, dit is geen gesponsord bericht! Succes!

ZuidAfrika

Wat Sê Jy?

Natuurlijk ken je Zuid-Afrika als het land van de Tafelberg, van de Big Five, de Drakensbergen en het Krugerpark. Maar wist je dat Zuid-Afrika ook het land is met maar liefst 11 officiële talen? Elke streek kent zijn eigen dialect, elke local spreek zijn eigen taal. Wat Sê Jy? Ja, je hoort het goed! 11 talen! 

De Zuid-Afrikaanse bevolking is super gastvrij en laten je graag hun land zien. Niet alleen de bekende highlights, maar ook de vele hidden gems die het land kent. Zij wijzen je graag de weg, maar daar staat wel iets tegenover... Dat jij hun dialect spreekt!

screenshot mijnzuidafrika.nl 2016 06 17 13 20 21

Zo doe je mee

Je hoeft geen enge filmpjes te maken of te kunnen 'vloggen'. Wat je wél moet doen: goed luisteren naar het fragment van een local en proberen die Zuid-Afrikaanse zin zo goed mogelijk na te spreken! 

Doe mee met de winactie!

"Makkie", dacht ik als halve brabo-Nijmegenaar-gelderlander, dat doe ik wel 'even'. Maar al die Zuid-Afrikaanse dialecten zijn moeilijker dan je denkt! "Molo Unjani? Wamkelekile Epala", vrij vertaald "Hallo, hoe gaat het? Welkom in Kaapstad". Ik blijf nog even oefenen ;) 

Succes! 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in